Evropsko prvenstvo u košarci za kadete tokom avgusta u Novom Sadu

Evropsko prvenstvo u košarci za kadete održaće se polovinom avgusta na Spensu.
Evropsko prvenstvo u košarci za kadete tokom avgusta u Novom Sadu
Foto: Pixabay
Prema rečima predsednika Košarkaškog saveza Srbije Predraga Danilovića, odlučeno je da se utakmice Evropskog prvenstva za kadete igraju upravo u Novom Sadu jer bi trebalo decentralizovati održavanje velikih prvenstava u Srbiji.
 
Prvenstvo će trajati od 10. do 18. avgusta, a učesnici su reprezentacije iz 16 zemalja Evrope.
 
Finansijski su ga podržali Ministarstvo sporta i omladine, Pokrajinska vlada i Grad Novi Sad sa 10,6 miliona dinara. Tehnički realizatori takmičenja su Košarkaški savez Srbije, Košarkaški savez Vojvodine i Košarkaški savez Novi Sad.
  • Ja

    07.06.2018 15:18
    Klimu nemamo kao ni ventilaciju. Kad se napuni sala bice cirka 45 stepeni unutra. Dobrodosli.
  • Pilot

    07.06.2018 08:31
    Košarka
    Hoće li raditi klima u hali?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.