Voša dovela prva pojačanja, pripremaju se za novu sezonu

Marko Gajić, Aranđel Stojković, Milan Đurić i Aleksandar Mirkov prva su pojačanja FK Vojvodina koja u klub stižu tokom letnje pauze.
Voša dovela prva pojačanja, pripremaju se za novu sezonu
Foto: 021.rs
Marko Gajić u Novi Sad stiže iz Voždovca, a reč je od 26-godišnjem štoperu koji je do sada nastupao za Radnički iz Nove Pazove, OFK Beograd, Javor. Gajić je i ranije bio na meti novosadskog superligaša.
 
Stojković (23) je takođe mlada snaga. Na poziciji desnog beka igrao je za BSK, OFK Beograd i Spartak.
 
Uz Gajića i Stojkovića, i ofanzivni veznjak, 30-godišnji Đurić, treći je fudbaler iz Beograda koji dolazi u Vojvodinu. Nosio je dresove nekoliko domaćih i inostranih ekipa. Do sada je nastupao za BPI Pekaru, OFK Beograd, makedonski Metalurg, poljski Sandecja Novi Saz, Radnik iz Bijeljine, Jagodinu, Istru iz Pule.
 
Kikinđanin Aleksandar Mirkov rođen je 1996. godine. Igrao je za Palić, Banat, Sentu, Bečej, a angažman u Vojvodini mu je prva šansa da se pokaže u najjačem domaćem takmičenju.
 
Fudbaleri Vojvodine će u nedelju ujutru otputovati na Zlatibor gde će odraditi visinski deo priprema. Kako navode u klubu, izostanak igranja u kvalifikacijama za Ligu Evrope otvara priliku da se posvete uigravanju linija tima i ispravljanju uočenih slabosti.
 
Podsetimo, Voša je prošlu sezonu završila na osmom mestu Superlige Srbije.
  • ZOKS

    18.06.2018 12:37
    Navijač naše Voše sam 55 godina, , ali ovo što se dešava sa mojom ekipom zadnje 2-3 godine je mnogo jadno i bedno. Ipak , jedna je Voša , volimo je beskrajno ai patimo beskrajno.
  • goran

    18.06.2018 11:23
    nije valjda
    u Voši igra svako kome je pobegao autobus ispred Karađorđa
  • Zulu

    18.06.2018 00:13
    Iz kulu
    Vošo imaš dobrih igrača u Kucuri,Nadlju,Titelu,Žablju i na Čeneju...oni će igrati za ručak,piće i prevoz...nebacajte pare na silna pojačanja kad su ovi bolji od tih što ih dovodite...i ovako nemate para...Delije Sever...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.