Peti Koloseum kup danas u Novom Sadu

Peti Koloseum kup Novi Sad u krosfitu održaće se danas, 28. jula, ispred platoa Veslačkog kluba "Danubius 1885" na Sunčanom keju.
Peti Koloseum kup danas u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Učestvovaće više od 120 takmičara iz Srbije i regiona.
 
Cilj takmičenja je promocija zdravlja, zdravog načina života i svakodnevne fizičke aktivnosti, odnosno podizanje svesti da su sport i svakodnevna aktivnost neophodni i sastavni deo našeg života.
 
Tom prilikom će Udruženje protiv dijabetesa grada Novog Sada sa svojim stručnim timom učesnicima i posetiocima besplatno meriti nivo šećera u krvi, krvni pritisak, težinu, visinu i indeks telesne masti. 
 
Osim zvaničnih nagrada organizatora takmičenja, dodeliće se i pehari za "Najfit" mladića i devojku, kako bi se promovisala fizička aktivnost i zdrav stil života.
 
Koloseum kup počinje danas u 8.45h, a trajaće do 20h, ispred platoa VK "Danubius 1885". Finalni deo takmičenja održaće se sutra, 29. jula, sa početkom u 8h u fitnes centru "Baš Čelik fit".
  • katarina

    29.07.2018 10:24
    Osvojila bih prvo mesto,ali trenutno nisam tu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.