Vojvodina protiv Rada ide na prvu pobedu

Fudbaleri Vojvodine dočekaće u nedelju, 5. avgusta, na "Karađorđu" ekipu Rada u 3. kolu Superlige Srbije.
Vojvodina protiv Rada ide na prvu pobedu
Foto: 021.rs
Posle dva kola i dva remija Voša se nalazi na 14. mestu na tabeli, a odmah iza Novosađana je i rival, koji je još uvek bez bodova. 
 
Pomoćni trener Vojvodine Spasoje Jelačić poručuje da je optimista pred nedeljni susret i da veruje da će Voša konačno upisati prvu pobedu.
 
"Poslednju utakmicu protiv Zemuna smo odigrali zaista kvalitetno i ostavili smo dobar utisak. Vredno rade, pravi su profesionalci i napravili su sjajnu atmosferu, pa idu odličnim putem da nivo naše igre podižu iz utakmice u utakmicu. U ime stručnog štaba, moram da se zahvalim i svim strukturama kluba, koje vredno rade svoj posao, što nam sve zajedno daje optimizam da možemo da pobedimo ekipu Rada", kaže Jelačić.
 
Kada se pogleda međusobni skor ove dve ekipe, "Stara dama" je u 61 susretu upisala 20 pobeda, "Građevinari" su slavili u 18 okršaja, a 23 puta bilo je nerešeno. Gosti će na "Karađorđe" doći sa određenim promenama u postavi, pošto su u međuvremenu uspeli da registruju igrače koji nisu igrali na startu šampionata. 
 
Utakmica između Vojvodine i Rada igra se u nedelju u 20 časova na "Karađorđu", a ulaznice za ovaj meč prodavaće se po ceni od 300 za zapadnu tribinu, 200 za istočnu i 100 dinara za severnu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.

Remi Voše i Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine odigrali su večeras na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Čukaričkog, u utakmici 28. kola Superlige Srbije.

Sigurna pobeda novosadskih košarkaša

U 27. kolu Košarkaške lige Srbije Vojvodina je lakše nego što se očekivalo savladala OKK Beograd sa 91:76, po četvrtinama rezultat je glasio 32:21, 22:12, 16:21, 21:22.