Veselinović: Protiv Bačke nema dileme, od prvog minuta na pobedu

Fudbaleri Vojvodine dočekaće u subotu ekipu Bačke na "Karađorđu" u 5. kolu Superlige Srbije.
Veselinović: Protiv Bačke nema dileme, od prvog minuta na pobedu
Foto: 021.rs
Voša i dalje čeka pobedu, posle četiri kola ima tri boda, zbog čega se nalazi na nezavidnom 12. mestu na tabeli. Sutrašnji rival je upisao jednu pobedu u šampionatu, dva remija i poraz, pa se nalazi na devetom mestu tabele. 
 
U međusobnim duelima ova dva kluba, Novosađani su slavili tri puta, dok je Bačka iz dva susreta izlazila kao pobednik. U stručnom štabu Vojvodine očekuju da će meč biti u njihovim rukama, te da će se rezultat i kvalitet igre konačno poklopiti.
 
Trener "Stare dame" Aleksandar Veselinović kaže da imaju mnogo manje bodova nego što su očekivali, ali da nemaju nikakvu dilemu oko sutrašnjeg cilja, a to je da se od prvog minuta ide na pobedu.
 
"Poštujemo protivnika i sve ono što Bačka radi u ovom prvenstvu, ali to ništa ne menja u našim ciljevima i mislim da nam je svima jasno šta se od nas očekuje i u kom pravcu treba da ide utakmica. Što se tiče igračkog kadra, svi momci su zdravi i na raspolaganju za meč, a meni je veliko zadovoljstvo da radim sa ovakvom grupom igrača, koji su izvanredni profesionalci i dobri ljudi. Svi koji su prethodnih dana dolazili u FC “Vujadin Boškov”, mogli su da vide da radimo u jednoj pozitivnoj atmosferi", poručuje Veselinović.
 
Vojvodina je u ovu sezonu ušla sa potpuno novim timom u odnosu na kraj prošle sezone, pa se očekivalo da će biti potrebno neko vreme da se fudbaleri uigraju. Po svemu sudeći, i dalje se traži najbolja moguća kombinacija, pa su moguće promene u sastavu u odnosu na prethodno kolo, kada su Novosađani odigrali nerešeno sa Mačvom. Ipak, Veselinović nije želeo da otkriva detalje.
 
"Svi su u konkurenciji i svi konkurišu. Već 17 godina sam trener i nikada nisam ja postavljao igrače u tim, već su oni postavljali sami sebe. Skoro svi su prihvatili takav način rada i zato moram da ih pohvalim za odnos prema obavezama. Mnogi od njih se kroz pripremne utakmice nameću i nama u stručnom štabu daju zadatak da o njima vrlo ozbiljno razmišljamo", zaključio je šef stručnog štaba Vojvodine.
 
Zbog radova na izgradnji tržnog centra "Promenada" istočna tribina "Karađorđa" će biti zatvorena, a oni koji imaju sezonske ulaznice za ovaj deo stadiona, utakmicu mogu da prate na severnoj i zapadnoj tribini. Ulaznice za meč se prodaju po ceni od 300 dinara za zapad i 100 za sever.
 
Javnosti su se danas obratili i navijači kluba, koji su poručili da će stadion Vojvodine napustiti 10 minuta pre završetka utakmice. Zbog čega su oni revoltirani možete da pročitate OVDE.
 
Susret između Vojvodine i Bačke počinje u 20 časova.
 
U ostalim susretima sastaju se: Čukarički - Proleter, Spartak - Radnički, Partizan - Rad, Mladost - Zemun, Voždovac - Dinamo i Radnik - Mačva. Odložen je duel između Napretka i Crvene zvezde.
  • Milan Davidov

    18.08.2018 13:04
    Kupreta za trenera
    Hoćemo Kupreta na mestu trenera. Dečko je pokazao kako se uspešno vodi fudbalski klub i red je da mu se pruži šansa. Kad sam ja sa 13 odigranih utakmica za Vojvodinu mogao biti predsednik Skupštine, može i Kupre sa bude trener.
  • ST

    18.08.2018 07:17
    Izjave pred svaku utakmicu,potpuno identicne,posle zavrsetka i opet isto.
  • Lazov

    17.08.2018 20:13
    Hmm
    Ovaj samo obecava, a rezultata ni od korova. Odlazi Veselinovicu veliki strucnjace!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.