Zagreb odneo bodove iz Novog Sada

U poslednjem susretu 4. kola SEHA lige, rukometaši Zagreba savladali su u Novom Sadu ekipu Vojvodine rezultatom 23:20.
Zagreb odneo bodove iz Novog Sada
Foto: 021.rs
Novosađani su u meč ušli oslabljeni neigranjem nekoliko prvotimaca zbog povreda, dok je hrvatski šampion doputovao bez Lina Červara, kojeg je na klupi zamenio prvi pomoćnik Tonči Valčić.
 
U prvom poluvremenu viđena je ravnopravna borba dva tima. Zagrepčani su često bili sa dva ili tri gola prednosti, ali su im se do zvuka semafora Novosađani primakli na samo gol zaostatka. 
 
Ipak, samo jedan pogodak u prvih 17 minuta nastavka koštao je tim Borisa Rojevića prilike da dođe do bodova na ovom susretu, a pomenutu situaciju gosti su iskoristili na najbolji način pa su većinom drugog dela imali prednost od nedostižnih pet golova. 
 
U domaćem sastavu Grozdanić je pet puta zatresao mrežu rivala, gol manje postigao je Stanković, a zapaženu rolu imao je i golman Svetislav Verkić sa 12 intervencija.
 
U sledećem kolu Vojvodina će gostovati aktuelnom šampionu Vardaru. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Vojvodina pobedila i u Užicu

Košarkaši Slobode iz Užica su se spremali da pobedom nad Vojvodinom, liderom Košarkaške lige Srbije, produže sjajan niz od devet pobeda u poslednjih deset utakmica.