Krivokapić: Ciljevi Vojvodine u Kupu nisu jasno zacrtani

Fudbaleri Vojvodine ugostiće u sredu, 26. septembra na "Karađorđu" ekipu Teleoptika, u šesnaestini finala Kupa Srbije.
Novosađani su favoriti u sutrašnjem meču, pošto im je rival trenutno desetoplasirani tim Prve lige Srbije. Ipak, pomoćni trener Voše Radovan Krivokapić kaže da "crveno-beli" neće potceniti Zemunce, te da će meču pristupiti maksimalno ozbiljno. 
 
Kako kaže, nakon odlične utakmice protiv Voždovca, utakmicu u Kupu Srbije dočekuju u dobrom raspoloženju, a igrači razmišljaju isključivo o meču protiv Teleoptika, tima koji je mahom sastavljen od igrača koji su prošli Partizanovu omladinsku školu.
 
"Želimo da daju sve od sebe i da od prvog minuta pokažu rivalu da hoćemo da pobedimo i prođemo dalje. Naravno, želja svih nas je i da, ako je ikako moguće, dođemo do same završnice Kupa. Doduše, s obzirom na to da je ovaj stručni štab došao tek pre nekih desetak dana, ciljevi u prvenstvu i Kupu nisu jasno zacrtani, pa zato idemo od meča do meča i tražimo od ekipe da na svakoj utakmici ide na pobedu", poručuje Krivokapić.
 
Dragomir Okuka i Krivokapić u šesnaestini finala neće moći da računaju na nekoliko standardnih prvotimaca. Na terenu se zbog povreda neće naći Antić i Zlomislić, a van stroja su još uvek Fofana i Eze. 
 
Utakmica između Vojvodine i Teleoptike igra se u sredu sa početkom u 19 časova. 
 
U šesnaestini finala sutra će nastupiti i Proleter sa Slane bare. Izabranici Dragana Radojičića odlaze u Lučane u želji da se revanširaju za prošlogodišnje eliminisanje iz takmičenja.
 
U ostalim utakmicama šesnaestine finala sastaju se: 
 
- Crvena Zvezda - Dinamo (Vranje)
- Partizan - Kolubara
- Radnički - Bežanija
- Spartak - LFK Mladost
- Voždovac - Sinđelić
- Napredak - Metalac (Gornji Milanovac)
- Radnik - Radnički (Pirot)
- Mladost - Čukarički
- Zemun - Inđija
- Mačva - Radnički (Kragujevac)
- Rad - TSC
- Bačka - Budućnost (Dobanovci)
- Javor - Novi Pazar
- Borac - Sloboda
  • Andrija Šrek

    26.09.2018 09:54
    ...?
    Očigledno većina vas pogrešno interpretira izjavu Krivokapića...On ustvari pokušava da rastereti igrače bilo kakvih konačnih očekivanja i razmišljanja mnogo unapred, nego ih fokusira samo na sledeći meč.
    Tako se to i radi.
  • Mile

    25.09.2018 23:54
    Tužno
    Kakva izjava budibogsnama

    Ko i ceo klub i uprava
  • Crnci

    25.09.2018 22:32
    Afrička šljiva
    Dragi Vojvodinaši nemojte brinuti za prolaz u sledeće kolo u Kupu Srbije jel smo naoštrili koplja i napadamo gol goste Teleoptika od prvog min. i čim im uteramo u mrežu odmah trčimo ka Severu da podelimo radost sa NAJVERNIJIM NAVIJAČIMA !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Vojvodina pobedila i u Užicu

Košarkaši Slobode iz Užica su se spremali da pobedom nad Vojvodinom, liderom Košarkaške lige Srbije, produže sjajan niz od devet pobeda u poslednjih deset utakmica.