Vojvodina gostuje Čukaričkom u Beogradu

Fudbaleri Vojvodine gostuju u petak ekipi Čukaričkog u Beogradu, u meču 12. kola Superlige Srbije.
Vojvodina gostuje Čukaričkom u Beogradu
Foto: 021.rs
Klupski fudbal u Srbiji nastavlja sa igrama posle reprezentativne pauze, a igrači Vojvodine u poslednjem kolu su ostavili slab utisak, pošto su poraženi od Napretka. 
 
Novosađani sada žele da se pomere sa sedmog mesta na tabeli, ali im to neće biti nimalo lak zadatak. Šef stručnog štaba "crveno-belih" Dragomir Okuka poručuje da ih očekuje izuzetno teška utakmica. Po njegovim rečima, Čukarički je pri vrhu tabele i igraju zaista dobar fudbal.
 
"To je kompozicija dobrih mladih i iskusnih igrača, ali očekujem da i protiv takvog protivnika odigramo dobru utakmicu i pokušamo da ostvarimo dobar rezultat. Prethodnu pauzu smo probali da iskoristimo za to da u takmičarski ritam vratimo igrače koji su dugo bili povređeni i posle dosta vremena, svi igrači su spremni. Tačnije, spremni su fizički, ali fudbalski… Zlomislić nije igrao sedam nedelja, Antić i Fofana šest, a videćemo da li će neko od njih sutra zaigrati od početka ili možda ući u igru kasnije. Svoj trojici igrača nedostaju utakmice, ali nadam se da ćemo sastaviti ekipu koja će moći da odigra tvrdo i borbeno i prikaže bolji fudbal nego što je to do sada bio slučaj. Za tako nešto, moramo svih 90 minuta da igramo dobro", kaže Okuka.
 
Beograđani su u poslednjih pet mečeva neporaženi, dok su u dosadašnjem toku prvenstva upisali šest pobeda, četiri puta su igrali nerešeno i samo jedanput su poraženi.
 
Utakmica između Vojvodine i Čukaričkog igra se u petak, sa početkom u 17.30 časova.
  • Delije Sever

    20.10.2018 23:00
    Cane liman
    Cane jadni ste i bedni ste...dok mi igramo Ligu Šampiona vi će te uskoro zameniti mesto sa Kabelom...e toliko ste jadni i bedni.
  • cane liman

    19.10.2018 13:32
    gejlijo sa severa spremi debelo meso ide LIverpul vec ste poniyeni a posle utakmice i prebijeni u parizu...
  • Delije Sever

    18.10.2018 21:26
    C.zvezda
    Vi nemožete ni Čeneju dati 6 komada...Pazite samo da neprimite 6 golova...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.

Remi Voše i Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine odigrali su večeras na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Čukaričkog, u utakmici 28. kola Superlige Srbije.