Akcija u Radio kafeu povodom Svetskog dana mira

Akcija "Asylum in Erasmus" održaće se 20. septembra u Radio kafeu.

 

Akcija "Asylum in Erasmus" održaće se 20. septembra u Radio kafeu.

Ova akcija se sprovodi povodom Svetskog dana mira koji se obeležava 21. septembra, a u svetlu trenutne imigrantske krize koja je uzdrmala javnost.

Organizator ovog događaja je studentska organizacija Erasmus studentska mreža Novi Sad (Erasmus Student Network Novi Sad - ESN Novi Sad). ESN je jedna od najvećih interdisciplinarnih, studentskih, neprofitnih organizacija u Evropi koja aktivno podržava programe studentskih razmena, mobilnost mladih i multikulturalnost.

"Ogranak ESN-a u Novom Sadu je izabran da organizuje internacionalni sastanak Saveta nacionalnih predstavnika - ''CNR Meeting'' (Council of National Representatives Meeting) u periodu od 17. do 20. septembra, gde će se oko 80 učesnika iz 37 država članica ESN-a sastati da raspravljaju o postignutim rezulatima, planu aktivnosti za naredni period, međunarodnim ESN projektima i donositi odluke o daljem razvoju mreže", navode za 021 organizatori.

Upravo u sklopu ove konferencije i međunarodnog projekta ESN-a pod nazivom SocialErasmus, organizuje se gorepomenuta akcija. Događaj je otvorenog tipa i dobrodošli su svi koji žele da nauče nešto novo na temu mira, prodiskutuju sa mladima iz čitave Evrope, ali i daju svoj kreativni doprinos i podele sa svima šta to za njih znači mir i kako se mir u svetu može postići.

Događaj počinje u 20 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti