FOTO: Dekorativna rasveta na Varadinskom mostu zbog kvara radi non-stop

Dekorativna rasveta na Varadinskom mostu danima radi neprestano.

Kako je 021.rs čuo od Novosađana koji žive na Keju, dekorativna rasveta je možda pokvarena i ceo mesec, pri čemu su pojedini građani zvali gradske službe da im prijave ovaj kvar.

U Zavodu za izgradnju grada su nam nezvanično potvrdili da rasveta ne radi kako treba, ali da popravka nije urađena jer se radi o ozbiljnijem kvaru na tehničkom sistemu koji je zadužen za kontrolu rasvete.

U ZIG-u očekuju da će narednih dana biti otklonjen kvar i da dekorativna rasveta na mostu neće raditi i preko dana.

Autor: 021.rs

  • Tehno

    17.03.2016 16:49
    Na mostu slobode kada se ide prema Kamenici, deo sajli sa drugog stuba uperenih ka NS stoji otkriven, smaknuta crna navlaka i kablovi su izloženi atmosferilijama, i to tako stoji već mesecima, a sa svim sigurno ne bi trebalo.
  • Coja

    17.03.2016 15:30
    Rasvetu bolje nek skroz ugase, a nek oprave most Slobode koji se raspada.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti