Sedmogodišnja devojčica povređena u udesu na Detelinari

Dve osobe povređene su u udesima koji su se u poslednja 24 sata dogodila u Novom Sadu.

Kako navode u Hitnoj pomoći, oko 14 časova na uglu Cara Dušana i Teodora Pavlovića na Adamovićevom naselju lakše je povređena žena stara 46 godina. Ona je prebačena u Urgetni centar na dalju dijagnostiku.

U drugoj nezgodi na uglu ulica Janka Čmelika i Janka Veselinovića na Detelinari, povređena je devojčica stara sedam godina. Ona je zadobila lakše povrede kolena i glave i nakon zbrinjavanja na licu mesta je prebačena u Dečiju bolnicu na dalje preglede.

  • Vule

    11.05.2016 09:49
    Mislim da treba početi oduzimati dozvole i vozila vozačima, kazne pooštriti do te mere da ubijaju i još više smanjiti ograničenja na 45km/h.

    I ja sam vozač i znam da su pešaci i biciklisti itd ludi ali stvarno mislim da ni jedan život nije vredan ubijanja, povređivanja i lomljenja. Dakle radije bih žrtvovao svoje vreme i benzin samo da mesec dana otvaram vesti i ne vidim nikog da je povređen u saobraćaju.

    Naravno i ostale učesnike u saobraćaju treba žestoko odrati za greške a u slučaju dece roditelje.

    Možemo naći milion razloga da optužujemo jedni druge, zakone, pravosuđe, pkliciju, državu itd. Možda je većina kontra argumenata i tačna ali opet mislim da globalno bez vaspitnih mera ne možemo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti