Danas se vozi "Velika nagrada Novog Sada", Most slobode zatvoren od 10h

Trka "Velika nagrada Novog Sada", održaće se danas, 22. maja, na Mišeluku.

Učestvovaće više od 80 takmičara, raspoređenih u 11 klasa i četiri divizije. Učestvovaće i trkači iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije.

U jučerašnjim kvalifikacijama vozači u 5 divizija imali su dva puta po 15 minuta da postignu što bolje vreme. U nadmetanju jugića prvi će startovati Slobodan Đurić, ispred Petra Jovanovića i Nebojše Babića. U klasi dva, jugo hibridu, najbrži je bio aktuelni prvak Dušan Nastasijević, dok će među vozačima automobila do 1400 kubika sa pol pozicije krenuti Nenad Savić. U diviziji 4, dominantan u kvalifikacijama bio je Zoran Kastratović.

Ulaznica za trku, kojom će biti otvoren šampionat Srbije na kružnim stazama, košta 300 dinara, a deo prihoda od prodatih karata biće uplaćen u humanitarne svrhe.
 
Trka počinje u 12 časova, a posetioci bi trebalo da dođu na stazu do 11:30.

Most slobode biće zatvoren za saobraćaj od 10 do 16 časova. Detaljnije o tome možete pročitati OVDE.

  • Vlada

    24.05.2016 17:02
    @gg

    Jeste bila baš tolika gužva! Moje dete je isto trebalo da nastupi na baby exitu i nije, jer nam je trebalo više od sat vremena da dođemo sa Limana do Petrovaradina i to zato što zbog gužve policija nije puštala da se sa Keja popnemo na Dugu, a kolona do Duge je bila do Kisačke ulice. Saobraćaj na mostu je tekao vrlo sporo, a saobraćaj do mosta skoro da nije tekao. Ne daj Bože da je nekome pozlilo u toj gužvi, a lako je moglo da se desi!
    Prema tome, ne lupaj gluposti više i ne sramoti se! Sportske i kulturne manifestacije podržavam, sve dok ne ometaju NORMALNO funkcionisanje grada! Svako drugačije razmišljanje je najobičnije bahaćenje manjine nad većinom!
  • Ivan NS

    23.05.2016 09:26
    za gg kompleksaša
    ovaj gg što lupeta nek ide kod svoje mame i tate u dvorište pa tamo nek sa svojim dečacima vozi trke. Zbog šačice "reli vozača" - ustvari besposličara - ceo grad je dva dana pred kolapsom. O policiji da i ne pričamo, nesposobnjakovići na kvadrat. Treba vam na nekoj ledini na sred njive napraviti stazu pa se vozikajte ceo dan, ostavite Novi Sad na miru, narcisoidni besposličari. Jaki ste mi vi vozači...
  • Kiki Riki

    23.05.2016 08:15
    Moze, ali na drugom mestu
    U redu je odrzavati moto trke, ali nadjite neko drugo mesto koje nece ugrozavati lokalno stanovnistvo. Moji roditelji su u Petr., a ja zivim u NS i vikendom ih obolazim. kada sam videla jos kod Futoske pijace kolaps sve mi je bilo jasno. Nadjite sebi nekop drugo mesto za auto sport a ne na par kilometara od centra grada. Nervirate.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti