Problematični novosadski izvršitelj Svetislav Ćurčić podnosi ostavku

Izvršitelj Svetislav Ćurčić, čija je kancelarija već dva dana zatvorena, podneće ostavku i više se neće baviti tim poslom.

"Odlučio sam da dam ostavku. Posao u kancelariji će uskoro raditi neko drugi, a ja sam našao bolji posao i neću se više baviti time", kaže Ćurčić za "Blic".

Kako je 021 ranije javio, njegova kancelarija je zatvorena i u njoj se nalazi finansijska policija. Nema zvaničnog objašnjenja za zatvaranje kancelarije nema, a na vratima piše da izvršitelj ne radi zbog kolektivnog godišnjeg odmora.

Podsetimo da se protiv Ćurčića vodi disciplinski postupak zbog više propusta u rad, a moguća kazna je oduzimanje licence.

U Komori izvršitelja su za 021.rs potvrdili da su od Ministarstva pravde dobili informaciju da je Svetislavu Ćurčiću zabranjeno obavljanje delatnosti dok traje disciplinski postupak. Kako su za naš portal naveli u Komori, čim se obavi popis predmeta, što će potrajati nekoliko dana, biće imenovan privremeni zamenik koji će preuzeti vođenje izvršiteljske kancelarije, kako bi se moglo nastaviti vođenje postupaka. Više o ovome možete pročitati OVDE.

  • Mitar

    31.05.2016 06:52
    Plakaće Novi Sad za Svetom
    Mnogi će zaplakati za ovim izvršiteljom. Posebno oni koji nisu plaćali 3 i više godine informatici, elektrodistribuciji Vojvodine i vodovodu. Zahvaljujući ovom čovjeku nisu plaćali kamate kada naprave sporazum, a kad se pogledaju ostale kancelarije izvršitelja, on je bio i ostao gospodin za sve ostale. Posebno one koje vodi kriminalna mafija, a to su dva druga najveća izvršitelja u Vojvodini. Treba se zapitati, zašto su mali potrošači imali samo 3600 din da plate ovom izvršitelju, a kod drugih je za isto to naplaćivano od 12838 din do 22600 din ? Mafija pokušava da uništi sve što valja u ovoj državi i mnogi novinari bi se trebaliu stidjeti što pišu naručene tekstove od mafije i nisu sposobni da kažu istinu.
  • поручник милинковић

    30.05.2016 21:36
    ...а могао је лепо да "крадуцка" и да живи ко лорд.
  • Novosadjanin

    29.05.2016 15:13
    @ovi sto se zale na dugovanja
    I treba da placate 20 hiljada na sitne dugove. Sto ste ih stvorili i napravili? Jesmo li mi ostali ne znam ni ja sta kad placamo redovno racune? Ne slazem se sa pojavom izvrsitelja, ali posto se niko nije bunio (a i za 1. maj, kad se Francuzi i Nemci cak bune, mi rostiljamo) onda trpimo to. Problem su neprosledjene naplate, dakle cist lopovluk kod doticnog izvrsitelja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti