Zatvorena kancelarija problematičnog novosadskog izvršitelja Svetislava Ćurčića

Kancelarija izvršitelja Svetislava Ćurčića već dva dana je zatvorena i unutra se nalaze pripadnici finansijske policije, saznaje 021.rs.

Kancelarija izvršitelja Svetislava Ćurčića već dva dana je zatvorena i unutra se nalaze pripadnici finansijske policije, saznaje 021.rs.

Zvaničnog objašnjenja za zatvranje kancelarije nema, a na vratima piše da izvršitelj ne radi zbog kolektivnog godišnjeg odmora.
Pokušaj reportera 021.rs da dobije objašnjenje u kancelariji zašto je zatvorena nije uspeo, jer su ga sa lica mesta oterali pripadnici finansijske policije uz napomenu da je zabranjeno fotografisanje.

S druge strane, jedna od osoba koja je bila prisutna na licu mesta reporteru 021.rs je navela da će kancelarija početi da radi od ponedeljka.

Podsetimo da se protiv Ćurčića vodi disciplinski postupak zbog više propusta u rad, a moguća kazna je oduzimanje licence.

U Komori izvršitelja su za 021.rs potvrdili da su od Ministarstva pravde dobili informaciju da je Svetislavu Ćurčiću zabranjeno obavljanje delatnosti dok traje disciplinski postupak. Ovo rešenje je doneto 20. maja, a Komora je formirala nadzorno telo koje će učestvovati u popisu i preuzimanju zapisnika svih predmeta iz kancelarije.

Kako su za 021.rs naveli u Komori, čim se obavi popis predmeta, što će potrajati nekoliko dana, biće imenovan privremeni zamenik koji će preuzeti vođenje izvršiteljske kancelarije, kako bi se moglo nastaviti vođenje postupaka.

Dodaju da se ne može reći koliko će dana biti potrebno da kancelarija ponovo počne sa radom pod upravom privremenog zamenika, ali će građani biti o tome informisani i da će tada moći da se obrate radi rešavanja predmeta koji se protiv njih vode.

  • Čučuk Stana

    31.05.2016 08:34
    @Nemanja
    Čuj nije sposoban Taške..... jadničak naivan ko peštanska sobarica!!! Lopuža!
  • swale

    30.05.2016 07:38
    Hoce ici u zatvor ovaj posteni??
  • Hoćemo još vesti

    30.05.2016 00:18
    U duhu istraživačkog novinarstva, bilo bi lepo videti ko se sa izvršiteljem talio i kradeno delio. Informatici ne možete dugovati ni 30 dinara a ne 30 miliona, ako oni to ne odobre.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti