VIDEO, FOTO: Ugašen požar kod Carinske zone, izgorela hala

Veliki požar izbio je kod Carinske zone sinoć oko 20h, a u njemu srećom nije bilo povređenih.

Vatrogasci dugo nisu mogli da vatru stave pod kontrolu pa je ona ugašena posle više od dva sata.

Zapalila se hala koju je zakupila firma "Massetehnic", nadomak pruge i gradilišta Žeželjevog mosta sa novosadske strane. Plac pripada preduzeću "Comcar" i na njemu je bilo mnogo automobila.

Materijalna šteta je velika pošto je u hali bilo mnoštvo motora, ulja i guma, a usled velike toplote oštećeno je i nekoliko automobila na placu.

Policija je odmah obezbedila prostor kako ne bi stradao neko od mnogobrojnih građana koji su došli blizu mesta incidenta.

Dim je bio toliko velik da se video iz svih delova grada.

Hitna pomoć je preventivno poslala jedno vozilo na lice mesta, a jednom od vatrogasaca ukazana je prva pomoć.

Još nije poznat uzrok i šta je izazvalo tako velik požar.

Požar je uznemirio mnoge građane, te su nam iz najrazličitijih delova grada stizale fotografije tokom večeri. Hvala Lavu Boki, Borislavu Bigi, Vedranu Simeunoviću, Nataši Isailović, Dušanu Mandiću i ostalima.

  • @cvs

    18.06.2016 19:57
    Takva vrsta požara se NE gasi. Bar ne sa opremom kojom raspolažu naši vatrogasci. Radili su hlađenje konstrukcije i defanzivno stitili okolne objekte. Smanjiti lupetanje.
  • NEMAS POJIMA

    18.06.2016 19:27
    Da si mogao vidiš koliko je bilo vatrogasaca i kojom brzinom su došli ne bi se pravio pametan da komentarišeš napamet. Došli su svi raspoloživi vatrogasci iz južno bačkog okruga, kao i tri dobrovoljna vatrogasna društva. Svi su dali svoj dopinos i jedva savladali toliki plamen. Većina tih vatrogasaca se stavila na raspolaganje iako nemaju plaćenu pripavnost koja im sleduje po zakonu. Izbegnute su velike posledice i to zaslugom vatrogasaca. Svaka cast! Treba ući u prostoriju u kojoj je oko 1000 stepeni, a ti pipni rernu od 250. Postojala je opasnost od eksplozije a oni ulaze u plamen i rizikuju život za "koliku platu".
  • cvs

    18.06.2016 16:18
    jadno
    i smesno je videti vatrogasce kako gase toliku buktinju sa dva smrka...inace takva vrsta pozara se ne gasi vodom..veliki minus za vanredne situacije..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti