Srđan Kružević zamenik gradonačelnika Novog Sada

Rešena je i jedna od poslednjih dilema pred sednicu Skupštine grada na kojoj će u petak 1. jula biti imenovani gradonačelnik i njegov zamenik, kao i novi članovi Gradskog veća.

Potpredsednik Jedistvene Srbije i predsednik Pokrajinskog odbora ove stranke Srđan Kružević biće novi zamenik gradonačelnika Novog Sada, navodi Dnevnik.

On će na tom mestu naslediti Borka Ilića koji je četiri godine proveo na ovoj poziciji u Gradskoj kući, ali je njegov DSS ostao ispod cenzusa na poslednjim lokalnim izborima.

Kružević, koji je aktuelni šef Odborničke grupe Jedinstvene Srbije u Skupštini Novog Sada, obavljao je ranije funkciju direktora Elektrovojvodine, nakon čega je bio republički poslanik.

On će biti jedini funkcioner ove stranke u Gradskoj kući, ali će koalicija oko Srpske napredne stranke, uz SPS i LSV, te odbornike SVM-a i Zelene stranke imati podršku i tri odbornika Jedinstvene Srbije u gradskom parlamentu.

Koja stranka će kojim gradskim preduzećem upravljati u narednom periodu, čitajte OVDE.

  • Iskra NS

    22.07.2016 18:19
    politika
    Da ljudi sa kupljenim diplomama vode nas grad i primaju tri plate zamenik gradonacelnika, pokrajinski poslanik i poslanik u bg skupstini ko to Kruzevicu dozvoljava? Malo mu je jedna plata. Ko pokrece kontrolu sukoba interesa. Ko to placa. Od naseg grada su napravili cirkus.
  • Boris

    20.07.2016 08:34
    politika
    Ovaj soni play igrac obavlja pet funkcija istovremeno. Dve poslanicke, i u republici i u pokrajini, zamenik je gradonacelnika, odbori cudesa gde je nadzorno telo da tako bahatima ukaze na prekrsaje. Moze li zamenik gradonacelnika da obavlja i poslanicku funkciju cineci prekrsaj.
  • Nemus

    01.07.2016 14:29
    Odgovor
    Igrao Sony u mladosti, prodavao na pijaci, kupio diplomu, nadmen i još gomila gluposti koje su kao "loše". Ovo za pijacu je toliko smešno, da nemam reči. Dođe jedan čovek i kaže da je video Kruževića kako je pre dvadeset godina prodavao pantalone na pijaci. Pa vi ste gospodine fenomen. Retko ko ima takvo pamćenje. Dajte da pozovemo ove iz Ginisa da vas upišu u knjigu, pa da proslavimo Srbiju. Smešno!
    Priča o kupovini diplome je glupa, a ne smešna. Kako vi znate da je neko kupio diplomu? Da li ste je vi možda prodali? Ako jeste, znajte da ste počinili krivično delo. Morate odgovarati za to. Znam da ću dobiti odgovor da ste to čuli, priča se i itd. Sve su to prazne priče bez adekvatnih dokaza. Neko izmisli nešto i to postane istina. Pre nego što počnete da pišete, razmislite o svemu.
    Ostalo neću komentarisati, nema smisla. Mada moram napomenuti, da je Kružević i JS više uradila za svoje građane nego bilo koja druga stranka. Ovom čoveku je na prvom mestu omogućavanje normalnog života svim ljudima. Raspitajte se koliko je porodica dobilo pomoći od ovog čoveka.
    Siguran sam da će još više pomagati građanima dok je na ovoj funkciji. Samo napred!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti