Novosadska "Neoplanta" gostuje 30. juna u Kopru

Predstava "Neoplanta", jedna od najuspešnijih u izvođenju Novosadskog pozorišta, od svoje premijere do sada obišla je sve važne regionalne festivale.

Sada će gostovati i u Sloveniji, 30. juna u Kopru, a u okviru tamošnjeg 23. primorskog festivala koji se održava od 16. juna do 3. jula.

Režirao ju je Andraš Urban, inspirisan romanom "Neoplanta" Lasla Vegela i svakodnevnim životom.

U predstavi igraju: Silvija Križan, Arpad Mesaroš, Emina Elor, Agota Ferenc, Zoltan Širmer, Ištvan Kereši, Atila Nemet i Lea Blaško.

Pobednica Sterijinog pozorja, dvostruki laureat Bitefa, igrana je s uspehom na zagrebačkim Gavelinim večerima", ljubljanskom Festivalu nove drame, mariborskim "Borštnikovim susretima", podgoričkom Bijenalu crnogorskog teatra, Ohridskom letu, skopskom MOT-u, u Budimpešti, Temišvaru...

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti