FOTO: Devojka povređena u žestokom udesu na Bulevaru oslobođenja

Dvadesetšestogodišnja devojka povređena je u saobraćajnoj nesreći, večeras oko 22 sata na uglu Bulevara oslobođenja i Bulevara kralja Petra.

Ona je sa povredom grudnog koša prevezena u Urgentni centar.

U žestokom udesu su učestvovala četiri vozila, od kojih se jedno prevrnulo.

 

Raskrsnica je bila privremeno blokirana.

Uviđaj će pokazati kako je došlo do ovog karambola.

  • Rusofil_IQ0

    08.09.2016 22:39
    @Ns_clio
    Tacno tako srpska posal, ovde se svadjaju i navijaju a nemaju pojma sta se desilo!

    Jedni uzivaju u voznji na 30km/h u levoj traci dok puse pljuge a drugi jurcaju 80 u zaustavnoj traci!

    A da smo normalni ti sto zagusuju saobracaj bi isli zaustavnom ili desnom trakon a ostali normalni kao ja bi se prilagodjavali i vozili 45-60 u levoj traci shodno uslovima (bas me briga ogranicenje, ne pada mi na pamet da vozim 50 ako nema zive duse oko mene a pored puta djungla!, primer bulevar evrope prema klisi)
  • Ns_clio

    08.09.2016 19:38
    Vi sto pisete o bahacenju u toku voznje uopste niste bili na raskrsnici te veceri i ne znate kada je devojka krenula sa raskrsnice. Bilo je crveno i taj auto je stajao na semaforu. Toliko.
  • DonJuan

    08.09.2016 13:16
    DonGiovani
    Te osobine ste sami sebi nametnuli Bezimena i ti, kad ste se javili da branite one koje kritikujem i napadate mene... Narocito ona koja me optuzuje da sam deda u saobracaju jer pozivam na postovanje propisa... Al ok mozda sam prenaglio... U svakom slucaju slazemo se da smo protiv sumaherstva sto je i sustina ovih tema... Pozz

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti