Direktor dva puta prodavao iste stanove u Novom Sadu, prevario 40 građana

Novosadska policija podnela je krivičnu prijavu protiv tridesetosmogodišnjeg Novosađanina, koji je prevario 40 građana, prodajući stanove koje nisu ni dobili.

Ovaj vlasnik i direktor jedne građevinske firme tereti se da je, od januara 2011. do kraja 2014. godine, uzeo novac od 40 oštećenih građana za stanove koje im nikada nije predao, s tim što se u nekim slučajevima radilo o duploj prodaji, dok u drugim gradnju objekata nije ni započeo. 

Pomenute transakcije nisu evidentirane u poslovnoj dokumentaciji preduzeća, a sumnja se da je investitor tako pribavio protivpravnu imovinsku korist u iznosu većem od 292 miliona dinara.

  • ffffffffff

    01.10.2016 20:46
    jjjjjjjjjjjjjjj
    Sve je Lepo objasnio0 i napisao cak i naveo preko 30ak investitora ,postovani dekica Pejin Nenad u svom delu koji nosi naziv Novosadska gradjevinska hobotnica.Gostovao je Pejin na tvima emisijama, razglednicama ,kanalu 9...Sudio ,povlacio po sudovima odlazio u Sup i tuzilastvo i nije niko ni malo hteo da saslusa coveka....Pa sta da ga slusaju kad sve to znaju.
  • szr mima

    01.10.2016 20:40
    Franka juraj
    Nama Prevarenim od strane gore navedenih jos nije poceo sud...Strasno i zalosno nase pravosudje.Naravno isti slucaj sa svim investitorime,menjaju se sudije,tuzioci itd...Nerki prevereni gradjani su i pokojni ,novac dali 2007-2009 g.Nista too nije slucajno sve te gradnje i prevare na novosadskim zgradama su po istom kliseu isle(nekad uz malo virtuoznosti i kreativnosti pojedinih binvestitora)ali uglavnom posle 2011 se za sve prevarante znalo i po pravosudju i po Tuzilastvu i po kafanama ali niko dan danas ne reaguje nato.Niko ni ne odgovara.F.J je otvorio novu firmu ali na sina adresa je ista ???Kako na to niko ne reaguje???
  • Lazar

    30.09.2016 20:37
    Šta je sa Savom Babićem i Stambenom zadrugom "Eto"? Pre nekoliko godina ste pisali o tome. Bio je u pritvoru, pušten je, a u međuvremenu je 4. put promenjen sudija na ovom slučaju. Prevareno je stotinak ljudi za nekoliko miliona evra.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti