Autobus zakačio kola Hitne pomoći kod Merkatora, vozač kucao poruku tokom vožnje

Autobus GSP-a zakačio je vozilo Hitne pomoći na raskrsnici kod Merkatora.

Kola Hitne pomoći, koja su skretala desno, očešao je gradski autobus na liniji 9, koji je stao tek kada je prošao raskrsnicu.

Kurir piše da je vozač u trenutku nezgode kucao SMS poruku.

Niko nije povređen, a policija je obavila uviđaj.

  • NN

    20.10.2016 08:52
    Mile@7
    Ako niste znali svi zaposleni u MUP zloupttrebljavaju svoju sluzbu i svi se voze besplatno pokazujuci sluzbenu legitimaciju, a jedan veci deo i njihove prodice dolazeci do nelegalnih pokaznih karata i to preko SEFA SUKA GSP-a inace penzionisanog policajca. I tu vazi pravilo nedirajme- nediramte.
  • Vozac

    20.10.2016 08:18
    A ko danas ne kuca ne prica mobilnim dok vozi auto,kamion,autobus,biciklo,motor,decija kolica... pogledajte ako niste primetili i sta je to sada cudno
  • zum

    20.10.2016 05:11
    @mile
    Da li uopšte razmišljate dok kuckate komentare? Šta može "narodna milicija" ovde da uradi ako vozač gspa čeprka po viberu dok vozi? Da u svakom busu bude po saobraćajac? Daleko od toga da su dobri i da ih branim, mislim milicajce, ali ovakvi komentari su em glupi em nisu na mestu, uostalom lepo piše obavili su uviđaj.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti