Još šest novosadskih raskrsnica dobija semafore

Gradsko veće je na poslednjoj sednici dalo saglasnost da se počne sa projektovanjem kako bi šest raskrsnica u Novom Sadu dobilo semafore, saznaje 021.

Ova odluka je doneta samo nekoliko dana pošto je prethodno odobreno da 11 raskrsnica dobije semafore, pri čemu je ZIG još ranije u toku godine pokrenuo postupak za postavljanje semafora na drugih šest raskrsnica.

Prema poslednjim odlukama Gradskog veća, Zavod za izgradnju grada će tako sada raspisati tendere za projektovanje semafora na sledećim raskrsnicama: raskrsnica ulica Miloša Bajića i Beogradskog keja, Dunavske ulice i Beogradskog keja, Temerinskog puta sa Dečanskom ulicom, Temerinskog puta sa Ulicom Majke Jugovića, Bulevara patrijarha Pavla, Ilirske i Senteleki Kornela i Bulevara patrijarha Pavla i Ilariona Ruvarca.

  • Demir

    28.10.2016 17:36
    Baravo za ovo kapitalno ulaganje u nas grad. Hoće li gradonačelnik doci sa kamerama da otvori semafore? Eto vi Neverne Tome, recite da nam sad nije bolje i da se ne ulaze u grad.
  • anon

    27.10.2016 16:19
    9 sec
    9 zelenih sekundi
  • Nervirach

    27.10.2016 15:58
    Bas bih voleo da vidim krkana kako ide pasarelom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti