FOTO: Miletićeva i Grčkoškolska dobijaju nove stubiće umesto nestalih

Gradske službe uskoro će postaviti stubiće u Miletićevoj i Grčkoškolskoj ulici umesto onih koji su nedavno nestali, zbog čega je bio moguć ulazak vozila u pešačku zonu.

U Gradskoj upravi je za 021.rs potvrđeno da će vrlo brzo biti postavljeni novi stubići i da je angažovano preduzeće koje će to uraditi, a do tada stoji traka koja služi da upozori da je vozilima prolaz zabranjen.

Podsetimo da su se prošle nedelje 021.rs obratili građani sa pritužbom da je neko uklonio više stubića koji su sprečavali prolaz vozilima, zbog čega su u pešačku zonu ulazila i vozila koja nemaju pravo na to.

U Gradskoj inspekciji su nam tada rekli da će pojačati nadzor u pešačkoj zoni i da će što pre biti postavljeni novi stubići.

  • stubići

    24.11.2016 22:13
    ovo nisu jedini stubići koji fale u gradu, fale i kod "vremeplova" na bulevaru oslobođenja
    pravo je pitanje samo zašto ih ne popravljaju?
  • маркеђани

    24.11.2016 15:03
    Одете неких 120км северније у Сегедин, па ћете видети да су стубићи по целом граду. И нико их не дира. Код нас и да их убетонирају дубоко, опет ће нека волина да их искриви, пресече и сл...
    Народ стока.
  • Bane

    24.11.2016 12:05
    @ ex chapman
    Eh to bi znacilo da neko mora da radi posao a to je malo teze ovde.

    Stubovi i kugle su sigurno medju privh 5 najvecih gluposti sto se desavaju u ovom gradu. Sa stubovima i kuglama grad direktno sebi pare izbija iz dzepa. Umesto da naplati kaznu ili uslugu pauka za svaki automobil koji bahato stane oni su stavili stubice i kugle i smanjili manevrski prostor normalnim vozacima i povecali sanse da dodje do stete vozila za koju oni naravno nece odgovarati

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti