FOTO: Pešačka zona u centru ponovo zatvorena za vozila

Ulaz u pešačku zonu iz Miletićeve ulice, ponovo je zatvoren za vozila, po nalogu saobraćajne inspekcije, saznaje 021.

Naime, ponovo su postavljeni stubići umesto onih koji su pre desetak dana iščupani, a zatim nestali, zbog čega su i oni koji ne bi smeli, vozilima ulazili u pešačku zonu o čemu je 021.rs pisao.

Saobraćajna isnpekcija je izašla na teren i naložila da se ponovo postave nedostajući stubići, pri čemu je obavljena kontrola i na drugim ulazima u pešačku zonu. Potom su na drugim lokacijama ispravljeni nedostaci. "Izlaskom na teren, konstatovano je da su na lokaciji Miletićeve, Laze Telečkog i Njegoševe ulice postavljeni stubići koji štite pešačku zonu od ulaska motornih vozila", naveo je za 021.rs šef saobraćajne inspekcije Siniša Vujinović.

U saobraćajnoj inspekciji navode da će i u narednom periodu pojačano kontrolisati pešačku zonu, kako bi se sprečilo neovlašćeno ulaženje u centar vozilima bez dozvole.

  • Neša

    30.11.2016 11:49
    @Dekins

    Ima ovde redovnih pacijenata koji nam već 5-6 godina objašnjavaju kako ćemo gurati 'bys' kroz centar pa ništa. Šta je problem, je'l krenete u grad da zavedete red, pa vam se usput nešto desi? Je'l vam nestane benzina? Što ne probate biciklom, trutine?
  • Dekins

    29.11.2016 16:50
    @nesa
    Biće da si ti isfrustriran" kritični"kada te to pogadja. Ali videćeš , guraćeš ti bys svidelo se tebi to ili ne.
  • Ja

    29.11.2016 09:40
    "Pešaci su dosadni..."
    Nemam ništa protiv biciklista, ali šta će i auta i biciklisti u pešačkoj zoni? Da voze "slalom" između bašti kafića i, usput, ruše pešake??? Mene je lik skoro udrario pre nekoliko godina u Zmaj-Jovinoj i još je bio vrlo raspoložen da se svađa sa mnom!
    Odrasla sam u malo većem mestu nego što je Novi Sad, gde je u pešačkoj zoni moglo samo da se gura bajs pores sebe.
    Velikog li problema prošetati tih par stotina metara.
    Na kraju, koliko mi je poznato, nigde ne videh znak u NS pešačkoj zoni za bicikliste... Ako sam nešto propustila, molim te prosvetlite me.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Novosadska parking balvan revolucija

Ponekad klizite ulicama i najmanje gledate na put pred vama. Nadate se, iščekujete, usporavate, kao da ćete zaskočiti prazan prostor. Vi ste lovac na slobodno parking mesto.