Čola na Trgu slobode za Novu godinu

Kako saznaje 021, zvezda večeri tokom dočeka Nove 2017. godine u Novom Sadu biće jedan od najpopularnijih ovdašnjih pop pevača Zdravko Čolić.

Čolić ima zakazan koncert 2. decembra u Subotici i 10. decembra u Cirihu, a potom bi trebalo da nastupi i pred Novosađanima u novogodišnjoj noći.

Za sada nije poznato ko će biti ostali izvođači, a izvor 021 navodi da to još nije moguće precizirati jer pregovori traju.

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević za 021 nije potvrdio da će nastupiti Zdravko Čolić, ali nije ni negirao, navodeći da su već pregovarali sa ovim pevačem i njegovim menadžerskim timom, i da će biti još razgovora. Takođe, Vučević je najavio da će narednih dana javnost biti upoznata sa svim detaljima u vezi sa dočekom Nove 2017. i Srpske nove godine. 

Poslednji nastup u Novom Sadu Čolić je imao u decembru prošle godine na Spensu, a u novogodišnjoj noći pevao je i 2008. godine. Tada je ponoćni valcer igrao sa tadašnjom gradonačelnicom Majom Gojković.

Podsetimo, prošle Nove godine na Trgu slobode svirali su Van Gog, Partibrejkersi, Love Huntersi, Rok simfonija i Štikle i vikleri, dok su 13. januara nastupali Goran Bregović, ansambl Zorule i slovenački muzičar Manjifiko.

Ranija praksa Gradske kuće je bila da zvaničan spisak izvođača, koji će na trgu nastupati 31. decembra i 13. januara, saopšti najkasnije do polovine decembra.

  • Pera

    03.12.2016 20:02
    Dosta
    Dokle vise bosanci da nam dolaze u nas grad i jos da ga platimo sto dodje i peva neke gluposti od pre pola veka,ovi sto su dosli za vreme rata ne znaju da se vrate.Puno je i za Peking toliko dodjosa o ne za nas mali grad.
  • Smokvica

    02.12.2016 19:17
    Nedostaje nam osmeha
    Dosta vise hejteri. Oduvek nista prica. U manjini ste, shvatite. Opet ce biti 50 000 ljudi. Cao, zdravo.

    Volim Novi Sad I pozitivne ljude
  • Realista

    02.12.2016 17:28
    isbosne
    Ko ce kome, ako nece svoj svome?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Novosadska parking balvan revolucija

Ponekad klizite ulicama i najmanje gledate na put pred vama. Nadate se, iščekujete, usporavate, kao da ćete zaskočiti prazan prostor. Vi ste lovac na slobodno parking mesto.