Srđan Kružević napustio Jedinstvenu Srbiju i prešao u SNS

Potpredsednik Jedinstvene Srbije i predsednik vojvođanskog odbora Jedinstvene Srbije i zamenik gradonačelnika Novog Sada Srđan Kružević, napustio je stranku Dragana Markovića Palme.
Kako saznaje 021.rs, Kružević je prešao u Srpsku naprednu stranku.
 
On je vratio svoju partijsku knjižicu i o izlasku iz partije obavestio predsednika stranke Dragana Markovića.
 
Kako piše Blic, zbog osipanja članstva zakazan je sastanak vojvođanskog odbora JS, a njima je falio prostor, pošto nakon otkazivanja zakupa, nemaju prostorije, pa su zamolili koalicione partnere socijaste da im ustupe salu za sastanke.
 
Kružević za Blic nije želeo ni da potvrdi, ni da demantuje izlazak iz partije, rekavši samo da nije napustio mesto zamenika gradonačelnika Novog Sada.
 
Tajanstven je ostao i portparol JS Života Starčević, koji je rekao da sutra dolazi na sastanak u Novi Sad, nakon čega će obelodaniti sve činjenice.
 
Kružević je bio član Socijalističke partije Srbije, a nakon toga se priključio Narodnoj partiji Maje Gojković. Vodio je "Elektrovojvodinu", pre rekonstrukcije EPS-a u kojoj je prestala da postoji.
 
U žižu medija dospeo je i ove godine, nakon izbora na mesto zamenika gradonačelnika, kada je isplivala činjenica da je srednju školu, kako je navedeno u njegovoj biografiji završio u 23. godini.
 
Bio je i poslanik republičkog parlamenta, ali i savetnik u preduzeću "Srbijagas".
  • Vrbašanin

    16.09.2017 08:05
    Talog
    Šaner-sps-js-sns....šta reći više....čovek gine za ideale....jos jedino nije bio u stranci kod krkobabica,ljaića i jankovica,ali ima vremena.
  • Razocarani clan

    12.12.2016 17:24
    Svi koji su radili za Jedinstvenu Srbiju su razocarani, jer su uvek na prvo mestu interesi glavne zirafe i Jagodine. Kao neko ko je bio i radio u toj Jedinstvenoj Srbiji u potpunosti podrzavam odluku Kruzevica jer vise nema smisla raditi da bi ubirali plodove naseg rada bahati kadrovi SPS-a i ovi iz Jagodine. A jos pogotovo od kad je izabran "posteni" Rade Basta za predsednika, niko normalan nema sta da trazi u JS.
  • Hades

    12.12.2016 14:20
    ...
    Kucni ljubimac druga baste, prvo je ovaj obezbedio fotelju i teren kao zamenik pokrajinskog sekretara za energetiku i saobracaj. Pa onda ovog dovukao, a ko je on i sta je sve su price ispricane odavno..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti