Nova uprava vraća Vojvodinu iz centra u Veternik

Kompletna klupska administracija FK Vojvodina vraća se sa stadiona "Karađorđe", gde je preseljena prošlog proleća, u Fudbalski centar "Vujadin Boškov" u Veterniku, odlučila je nova uprava.
Nova uprava vraća Vojvodinu iz centra u Veternik
Foto: S.K.

Prvi čovek kluba Dragoslav Vuković, inače predsednik Nadzornog odbora, kaže da će se i konferencije za novosadske medije ponovo održavati van grada.

- Svi mi smo jedan tim, a da jedni budu na "Karađorđu", drugi u Veterniku nije prirodno. Bez obzira što živimo u eri mobilnih telefona, kada su različiti segmenti kluba razdvojeni, nema dobre komunikacije i sve kasni. Kada smo svi na okupu, onda to funkcioniše kao prava porodica - rekao je Vuković za Dnevnik.

On kaže da mu nije jasno zašto su se uopšte klupske službe selile na Karađorđe.

- Ne znam šta je bila suština. Izgleda, samo šminka. Za prostorije na stadionu je plaćan zakup, na godišnjem nivou skoro 100.000 evra. To nije imalo nikakvog smisla - smatra Vuković.

Podsetimo, u maju su svečano otvorene nove prostorije, a menadžment, sekretarijat, administracija, PR služba, knjigovodstvo i press centar preseljeni su na zapadnu tribinu stadiona "Karađorđe".

Dodajmo da fudbaleri Vojvodine u sklopu priprema za nastavak sezone u sredu igraju prijateljsku utakmicu u Bačkoj Palanci protiv Bačke, a dan kasnije putuju u Budvu gde nastavljaju pripreme.

  • paja

    18.01.2017 17:21
    no naslov
    Pitajte vukovica sta se desilo sa fk. Veternik dok je bio predsednik tog kluba.
  • Buzga

    18.01.2017 06:56
    N.Sade zamisli se
    Na žalost izgleda da je Voša konačno pukla,ako je glavni u klubu onaj koji na nelegalan način otima novac od transfera,ne piše nam se dobro!
    Sad na nama koji decenijama dolazimo da navijamo iz čiste ljubavi prema klubu je,da se organizujemo i vidimo,da li su zaludni bili napori Toze,Vujketa,Pante,Rajkova i drugih velikana da stvore veliku Vošu,da bi je ovi prevaranti uništili.Novi Sade zamisli se...
  • Slobodan Vlaisavljev

    17.01.2017 19:34
    CENTAR NIJE U VETERNIKU!
    Sportski centar o kome je reč ne nalazi se u Veterniku nego u Mesnoj zajednici "Adice"- dakle u Novom Sadu.
    Ako neko, ali pod punim imenom, kao ja, tvrdi da nije tačno što sam napisao, molim da se oglasi. Rado ću mu to nepobitno dokazati. Anonimcima neću.
    Ako se Uprava preseli u sportski centar pa još ga označi kao sedište FK "Vojvodine"- eto Adicama prvoligaš!
    To bi zaista bilo jedinstveno, takoreći za Ginisa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport