Posetite DDOR na Sajmu i osvojite putovanje u Veneciju i brojne nagrade

Kompanija "DDOR Novi Sad" učestvuje na 39. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, od 23. do 26. februara u Hali 2.
Posetioci štanda koji se budu fotografisali, a potom  fotografiju šeruju na DDOR fejsbuk stranicu i dobiju najviše lajkova, moći će da osvoje putovanje za dvoje u Veneciju.
 
"Nastupamo na štandu površine 81m2 pod sloganom "Putujte sigurno sa DDOR-om". I ove godine potrudili smo se da izuzetnom atraktivnošću samog štanda privučemo posetioce. Kreirali smo prijatan ambijent, koji će povezati sa Venecijom, sa simulacijom aviona na sredini štanda i ljubaznim hostesama koje su obučene kao stjuardese, a koje će posetiocima skretati pažnju na zanimljive aktivnosti koje smo pripremili", kažu u toj kompaniji.
 
Za fejsbuk pratioce, pripremili su kviz koji će trajati od 18. do 26. februara, gde se dnevno nagrađuju svi fanovi.
 
DDOR je pripremio i poklon vaučere od 500 dinara za kupovinu osiguranja, a one koji baš na sajmu budu zaključili polise osiguranja, njihov partner u programu lojalnosti Super Kartice "BENU apoteke", nagrađuju setom za putovanje.
 
"Zajedno sa partnerom iz programa lojalnosti Super kartice, Benu apotekama, posvetili smo se temi putovanja sa akcentom na podizanju svesti, edukaciju, da je za svako putovanje obavezna polisa putničkog osiguranja, a naši partneri će biti na raspolaganju da posavetuju posetioce šta je od farmaceutskih preparata obavezno poneti na put", dodaju u DDOR-u.
 
Sigurno putovanje, uz DDOR osiguranje.  
 

Teme

DDOR

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti