Počela rekonstrukcija puta od Temerina do Bačkog Jarka

Počela je rekonstrukcija sa saobraćajnice od Temerina ka groblju u Bačkom Jarku.
Ukupna ugovorena vrednost investicije iznosti 6,5 miliona dinara. Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodine je na javnom konkursu za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti saobraćajne infrastrukture dodelila 5,8 miliona dinara, dok je ostatak novca obezbeđen iz opštinskog budžeta. 
 
Radove će izvoditi firme DOO "Put-invest PZP" iz Bačkog Petrovca i DOO "Put-invest" iz Sremske Kamenice.
 
Radovi uključuju proširenje i regulaciju odvođenja atmosferske vode sa kolovoza, uređivanje parking mesta i postavljanje novog asfaltnog habajućeg sloja. 
 
Ova saobraćajnica je dužine 619,24 metra i širine četiri metra i planirano je da bude proširena za još jedan metar, te asfaltirana u ukupnoj dužini. 
 
  • Sveti Petar

    28.03.2017 08:03
    Nebeski put
    Aktuelni predsednik opštine je od milja dobio nadimak "Đura grobar"...Glavne investicije su mu na grobljima. Izgradnja parkinga na groblju, puta, postavljane krsta na kapeli.
    E da, sada je pokrenuo i idejno rešenje "Temerina na vodi", predizborno uređenje centra Temerina.
    U Temerinu nema kanalizacije, voda je puna štetnih materija, a Đura grobar ulepšava groblja i baca pare na idejna rešenje "Temerina na vodi".
  • Bns

    27.03.2017 14:17
    600 metara? I to je vest?
    Evo, ja sutra asfaltiram četir i po metra ćuprije pred kućom. "Novinari", dođite!
  • Kakav put!

    27.03.2017 13:19
    600 metara puta! Hej!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti