Uskoro rekonstrukcija Miletićeve ulice

Uprava za građevinsko zemljište i investicije je raspisala javnu nabavku za radove u Ulici Svetozara Miletića.

Ova ulica će biti skoro potpuno rekonstruisana, odnosno izvodiće se radovi na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži, kao i na saobraćajnim površinama i javnoj rasveti.

Kako se navodi u projektnoj dokumentaciji, radovi će se odvijati u delu Miletićeve od Ulice Jovana Subotića do Grčkoškolske, odnosno u dužini od skoro 350 metara. Planirano je da se potpuno zamene vodovodne i kanalizacione cevi, kao i druge instalacije.

Procenjena vrednost ove nabavke je 33.908.926 dinara, pri čemu su radovi na saobraćajnim površinama, rekonstrukcija vodovoda i kanalizacije vredni 27,5 miliona, a na javnom osvetljenju 6,3 miliona dinara.

Tender je otvoren do 8. maja, tako da se očekuje da radovi u Miletićevoj počnu do juna. Za sada nema procene koliko će ova ulica biti zatvorena, ali je sigurno da će režim saobraćaja u ovom delu grada biti izmenjen.

  • Bosko

    13.04.2017 07:12
    Klisa
    Kada ce ljudi na Klisi dobiti siroke kolovoze ? Ne mogu dva vozila da se mimoidju. Jedan od dva vozila koji se mimoilaze mora da se pomeri na zemljani put koji je pun rupa. Za godinu dana sam zamenio jedan retrovizor, poluosovinu i dva lezaja na tocku. Ne treba nam rasveta, nove cevi, samo za jedan metar siri kolovoz.
  • Vasilije

    12.04.2017 13:06
    Maja Gojkovic
    Kao za vreme radikala i Maje Gojkovci, grad je vecito raskopan, da bi se pokupile pare.
  • Ljiljana

    12.04.2017 12:08
    Možda će i neko drvo posaditi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti