Uskoro počinje rekonstrukcija Železničke stanice u Novom Sadu

Tokom maja počinje sređivanje i održavanje Železničke stanice, saznaje 021.
Uskoro počinje rekonstrukcija Železničke stanice u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Tanja Čvorović iz "Infrastruktura železnice Srbije" kaže za 021 da će sa početkom rekonstrukcije pruge Beograd - Novi Sad - Subotica - državna granica biti obuhvaćeni i obimniji građevinski zahvati u stanicama Novi Sad i Subotica.
 
Do kraja projekta, predviđa se uređenje svih staničnih objekata na ovoj relaciji, kao i održavanje higijene u njima, poručuje Čvorovićeva. 
 
Podsetimo da je Železnička stanica stara više od 50 godina i u nju decenijama nije ozbiljnije ulagano. Više o njenom projektovanju, upotrebi i decenijskom ruiniranju pročitajte u našem tekstu OVDE.
  • MrT

    04.05.2017 07:52
    https://www.youtube.com/watch?v=wic5SG8b86g
  • Terješkova

    03.05.2017 20:02
    Lepa vest...još kad bi moglo još i da se putuje kao nekad....recimo '86...Gde ćemo u petak... Sarajevo...nekad i na jednoj nozi prestajali...
  • ĐURA

    03.05.2017 19:42
    RENOVIRANU Ž.STANICU...
    Predsednik će otvoriti zajedno sa Mostom,
    kada Kinezi poćnu radove na Pruzi Beograd-Budimpešta...a toje...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti