Međuopštinske "Olimpijske igre" u četvrtak na Trgu slobode

Međuopštinske "Olimpijske igre" održaće se u četvrtak, 11. maja na Trgu slobode.
Međuopštinske "Olimpijske igre" u četvrtak na Trgu slobode
Foto: 021.rs
Predškolska ustanova "Radosno detinjstvo" i njeni stručni saradnici za fizičko vaspitanje već sedam godina organizuju takmičenje pod nazivom "Olimpijada", a učestvuju deca predškolskog uzrasta u dva kruga kvalifikacija. Ove godine je ostvarena saradnja sa PU "Boško Buha" Inđija, PU "Boško Buha" Vrbas, PU "Bambi" Kula i PU "Kolibri" Kovačica. Nakon završenih finala u svim opštinama organizuje se Međuopštinska "Olimpijada" u kojoj učestvuju pobednici iz Novog Sada, Vrbasa, Inđije, Kule i Kovačice. 
 
Manifestacija, u kojoj će učestvovati oko 150 dece, ima za cilj da utiče na zdraviji razvoj budućih generacija i na buđenje svesti o potrebi za fizičkom aktivnošću i igrom u predškolskom uzrastu dece.
 
Program će početi u 9:15 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti