"Tržnica" počela da zaključava kapiju Temerinske pijace, prodavci se bune

Prodavci sa Temerinske pijace se žale da im uprava "Tržnice" već mesec dana ne dozvoljava da vozilima ulaze do prodajnih mesta iako je kapija ranije uvek bila otključana.
"Tržnica" počela da zaključava kapiju Temerinske pijace, prodavci se bune
Foto: 021.rs

Trgovci su za 021.rs ispričali da je pre nekoliko nedelja bez obrazloženja kapija Temerinske pijace zaključana, a da iz "Tržnice" nisu dobili nikakvo objašnjenje. Zbog toga, prodavci ne mogu da istovare robu kod tezgi, a dodatni problem je i to što više ne mogu ni da se parkiraju unutar pijace, a u Temerinskoj ulici nema mesta za parkiranje.

Pomoćnica direktora za marketing i odnose sa javnošću Tržnice Ana Pataki za 021.rs navodi da su kapije zaključane kako bi se sprečile dalje zloupotrebe koje su se dešavale.

"Ustanovili smo da građani koji žive u okolnim zgradama zloupotrebljavaju površinu pijace, tako što se tu parkiraju i popodne i neradnim danima. Takođe, građani kontejnere koriste za odlaganje svog smeća, a onda naši radnici iz službe za održavanje ne mogu da priđu istim zbog parkiranih vozila. Naši zakupci mogu da traže da im se kapija otključa u slučaju unošenja veće količine robe", kaže Pataki dodajući da se više niko neće parkirati unutar pijace.  

Ona još kaže da na ostalim gradskim pijacama vozila ne mogu da dođu do samih tezgi, osim ukoliko za to ne postoji poseban razlog.

  • НС1987

    11.05.2017 18:52
    Скоро сваки радни дан пролазим туда и увек је само један исти продавац.Не знам да ли их викендом има више.
  • NS

    11.05.2017 11:33
    Retroaktivno
    Postupak Tržnice bi bio sasvim OK da je to stavljeno do znanja ili još bolje u ugovor na početku ovogodišnje sezone. Ovako, ljudi su platili za jedno a dobili nešto drugo. Kod nas ne postoji institucija najave (ni u povoju), tipa: od sledeće godine neće biti dozvoljen ulazak kolima u prostor pijace, ...
  • Marko

    11.05.2017 11:00
    Za max 2 godine i ode ova pijaca u istoriju. Realne potrebe za njom gotovo i da nema.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti