FOTO: Po Futoškom parku na desetine parkiranih vozila

Brojna vozila mogla su se danas videti parkirana po zelenim površinama u Futoškom parku.

Kako su posvedočili prolaznici koji su se popodne zatekli u ovom parku, u pitanju je više desetina vozila iz drugih mesta, i moguće je da su u pitanju posetioci Poljoprivrednog sajma.

Nije poznato da li je ova vozila "pauk" Parking servisa naknadno uklonio.

Podsetimo, za vreme održavanja 84. Međunarodnog poljoprivrednog sajma, od 13. do 19. maja, "Parking servis" je organizovao parking u ulicama Novosadskog sajma, od Drinske do Hajduk Veljkove ulice, od Hajduk Veljkove do Mičurinove ulice, na platou ispred sajamske hale, na uglu ulica Novosadskog sajma i Hajduk Veljkove, na platou između Mičurinove i Hajduk Veljkove ulice, ispred sajamske hale u Hajduk Veljkovoj ulici, u Ulici braće Popović, neparna strana, od Ulice Branka Bajića do Ulice Stevana Mokranjca, u Ulici braće Popović, od Ulice Branka Bajića do Hajduk Veljkove ulice, u Ulici Branka Bajića, Mičurinovoj, Bogdana Garabantina i u dvorištu Zavoda za transfuziju krvi.

Na ovim lokacijama nalazi se preko 1.400 parking mesta, koja su pod naplatom od 8 do 20 časova, po ceni od 250 dinara za ceo dan.

Kako je najavljeno iz ovog preduzeća, "Pauk" služba će raditi pojačano, u saradnji sa saobraćajnom policijom, saobraćajnom i komunalnom inspekcijom.

  • Dusan Novi Sad

    18.05.2017 10:01
    ovo je za , verovali ili ne
    Zivim u voljenom gradu 40 god i prvi put vidim ovako nesto ! Da covek ne poveruje da uopste nekome moze past na pamet da parkira vozilo u parku !! Gde god da odem u bilo koji grad sigurno nebi parkirao u parku , jednostavno vozilima nije mesto tamo ! Komunalna policija je morala da spreci ovu glupost ! Ne da kaznjava goste grada nego da spreci i samu pomisao da je parkirati auto u parku moguce . Radna zajednica , javno preduzece ili kako god da se Sajam sad naziva duzan je da u saradnji sa gradom obezbedi prostor za parkiranje !!
  • Mladen

    17.05.2017 16:27
    Praviti parkirna mesta
    Nema ih dovoljno. Novi Sad će biti Evropska prestonica kulture i mora napraviti više parkirnih mesta i javnih garaža. Ne sme Novi Sad pasti na ispitu po tom pitanju. Hiljade ljudi će doći u Novi Sad iz Evrope a parking je prvi problem s kojim se svaki čovek susreće kad dođe u nepoznat grad.
  • Bestragija

    15.05.2017 18:39
    Nista novo u drzavi Danskoj...
    Sta tu nije jasno?!?Cenovnik su oni redovni posetioci ove kulturne manifestacije naucili kao pesmicu napamet: prvo kad stignes na 4tocka das kintu ovima sto ranom zorom kartonima bezencuju mesta i dele tu kintu sa policijom koja je u dilu sa njima i cuva ih kao bele medvede,zatim na to dodas 250din haraca za p.servis i resio si dan.Vec za sledeci dan se dogovoris za ista mesta sa tom bagrom pa tako svih narednih dana dok se taj cirkus ne zavrsi a ti obavis svoje poslove.Zatim lepo ispostavis racun svojoj firmi za svih 10dana,nit luk jeo nit luk mirisao....Ako ne stignes dovoljno rano neki dan,parkiras dovoljno inteligentno da samo zaradis kaznu od 990din,a da ti auto nije za pauk.Opet firma sve pokrije tebe boli q.A ako bas moras na zelenu jer vise nigde nema mesta,onda lepo das kintu ovome sto patrolira okolo da ti javi kad pauk stigne i da im kaze i da kintu da nose prvo sve redom okolo tebe dok ti ne stignes do auta i problem resen,a firma kesira.A ovi stanari sa godisnjim stanarskim markicama koje im ionako nicemu ne sluze jer ionako mesta nema,nikako da shvate i nauce kakav se tu biznis obrne za 10dana!!Ejjj, pa gde vi zivite?!?Ljudi,ubacite se i vi u lanac,stanite uvece i prodajte mesto vec rano ujutro kad izlazite sa parkinga,sto bi samo oni bili pametni??U opstem cirkusu treba doskociti olosu.....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti