Novosađaninu potreban novac za dijagnozu u inostranstvu

Novosađanin Branko Bogunović (43) gotovo dve godine boluje od Lajmske bolesti i budućnost mu zavisi od dijagnostike u inostranstvu.
Novosađaninu potreban novac za dijagnozu u inostranstvu
Foto: 021.rs
Da bi dobio dijagnozu, potrebno mu je još 3,7 miliona dinara, koje pokušava da prikupi humanitarna fondacija "Budi human - Aleksandar Šapić".
 
Problemi su za Branka počeli avgusta 2015. godine, kada je iz neobjašnjivih razloga malaksalosti morao da napusti posao i boravi isključivo kod kuće. Godinu dana mu nije dijagnostikovana bolest, a lekari su mu davali antibiotike. Prošle godine saznao je da boluje od Lajmske bolesti, teške infekcije koja može da zahvati bilo koji organ i izazove ozbiljne srčane tegobe. 
 
Pomoć za Branka može da se pruži slanjem SMS poruke sadržaja 295 na broj 3030, kao i uplatama na dinarski ili devizni račun.
 
Detalje o računima i svim vidovima pomoći ovom Novosađaninu pogledajte OVDE.
  • Drži

    18.05.2017 17:43
    se
    Drži se Bugi, pozdrav od Ćomija.
  • Posmatrac

    18.05.2017 13:29
    Krpelj
    Lajmska bolest se dobija od uboda zarazenog krpelja. https://sh.wikipedia.org/wiki/Lajmska_bolest
    U poodmakloj fazi napada kozu, zglobove, srce i neoroloski sitem. Nije jasno zasto je potrebna dodatna dijagnostika u inostranstvu, kada dijagnostika moze da se uradi i ovde.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti