VIDEO: Osnovci iz Futoga u vrhu naučnog projekta, potrebni glasovi

Osnovna škola "Miroslav Antić" iz Futoga jedna je od 800 učesnica internacionalnog projekta "StarT LUMA Centre Finland" za ovu školsku godinu.
VIDEO: Osnovci iz Futoga u vrhu naučnog projekta, potrebni glasovi
Foto: 021.rs
Na ovom projektu učestvovalo je čak 36 zemalja širom sveta. Projekat pod nazivom "Energy - the source of life" sa kojim škola iz Futoga učestvuje bavio se uštedom energije i obnovljivim izvorima.
 
Prema rečima direktorke škole dr Gordane Hajduković Jandrić, projekat je završen radionicom zasnovanom na vršnjačkom podučavanju. "Kroz konkretne aktivnosti zasnovane na eksperimentu, stariji učenici koji su učestvovali u projektu, podučavali su mlađe koji još nisu obuhvaćeni ovim aktivnostima. Sve je zabeleženo kamerom i ovaj rad kao jedini iz Srbije nominovan je među 10 najboljih", navodi ona.
 
 
Izbor 10 najboljih radova izvršila je internacionalna komisija, a sada će glasovi publike odlučiti pobednika. OŠ "Miroslav Antić" trenutno je na drugom mestu, a da bi izbili u sam vrh, neophodno je da sakupe što više glasova. 
 
Glasanje se vrši "lajkovanjem" videa na Youtube portalu "International LUMA start edukations Award 2017".
 
Video i link za glasanje može se pronaći i OVDE.
 
Kolektiv škole zahvaljuje se na glasanju za rad đaka iz Futoga.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti