Manifestacija "Selo u gradu" od sutra na Trgu republike

Manifestacija "Selo u gradu" biće otvorena u petak, 19. maja na Trgu republike.
Manifestacija "Selo u gradu" od sutra na Trgu republike
Foto: Pixabay
Otvaranje manifestacije je u 17 časova.
 
Na manifestaciji će se predstaviti porodična poljoprivredna gazdinstva sa svojim proizvodima, ali i udruženja koja neguju tradiciju. Kroz porodično poljoprivredno gazdinstvo i udruženje predstaviće se i samo selo sa svojim poljoprivrednim potencijalom, sa akcentom na malog i srednjeg poljoprivrednog proizvođača.
 
Događaj organizuje Udruženje građana "Tradicija, koreni i kulturno nasleđe".
  • Marijana

    19.05.2017 20:13
    A sta je tu sramno
    Ne mogu da verujem koliko podsmeha u komentarima na temu sela?Šta je tu toliko ružno i SRAMNO? Za mene je sramota biti neradnik, biti lenstina ili sponzoruša, ali mi je velika čast da pričam sa ženama i muškarcima koji se bave poljoprivredom.Upoznala sam mnoge paore i divim im se, kamo sreće da su svi tako pošteni kao ljudi sa sela.Danas je selo iznad grada po mnogo čemu i nemojte vređati više ako već nemate sta god pristojno da kažete.Nije lepo omalovazavati nečiji način života i rada.
  • Pat Metheny

    18.05.2017 20:15
    Kako neko moze nazivati gradom sredinu u kojoj nastupaju kraljica Ceca i narodni veseljak Cola.
  • seljober

    18.05.2017 19:36
    Ispravniji naslov bi bio "Selo u selu" .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti