"Gradsko zelenilo" otpušta 17 radnika

Nadzorni odbor "Gradskog zelenila" predložio je da se broj zaposlenih u ovom preduzeću smanji za 17 radnika i da se njima isplate otpremnine u visini od 6,5 miliona dinara, saznaje 021.rs.
"Gradsko zelenilo" otpušta 17 radnika
Foto: 021.rs

U odluci koja je prosleđena Skupštini grada na usvajanje navodi se da u preduzeću postoji nesklad između potrebne i postojeće strukture radne snage, kako kvalifikacione tako i starosne, kao i raspodele ljudi po sektorima preduzeća.

Da bi se ovi problemi rešili odlučeno je da pojedini radnici dobrovoljno odu iz preduzeća.

Inače, u samoj odluci koja je prosleđena odbornicima Skupštine grada, koji će zasedati u petak, 26. maja, u tabelama o broju zaposlenih stoji da je "Zelenilo" krajem prošle godine imalo 364 radnika, da sada ima 341 radnika, ali i pored izdvajanja novca za odlazak radnika do kraja godine i dalje se navodi da će imati 341 zaposlenog.

  • lipe cvatu

    23.05.2017 11:35
    NEPISMENOM BOTU
    Poceli ste i imena da stavljajate, tipican mobing. Ali nicija nije do zore gorela.
  • boba

    23.05.2017 10:59
    septembar 2012
    Ajde se malo setite tog septembra 2012 kada je tada žuta odlazeća ''elita'' za jedan dan primila 110 ne(radnika)?? E kako ste to zaboravili? Sada ti isti koji su ostali: grickaju 8 sati suncukret, sređuju nokte, idu kod frizera (u toku radnog vremena) dolaze i odlaze s posla kada im odgovara (na pr. Ivona Miklovac ''veličanstven'' kadar Pajtićev) i da ne nabrajam sve te sjajne ''kadrove'' koji su se tada zaposlili samo zato što su bili istaknuti članovi DS. Napravili su haos u svim JKP a sada ti isti to olajavaju. Pitam se gde je tu granica ljudskog bezobrazluka??
  • Limanac

    23.05.2017 07:05
    Ambrozija
    Gradsko zelenilo već treću godinu rasejava ambroziju po Limanu! Donose je sa zemljom uz nova stabla, posle se ne pojavljuju, ne mogu da stignu, okreću glavu. Za šta mi to njih plaćamo?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti