U Novom Sadu formirana još jedna organizacija Slobodni građani Srbije

Dan nakon što je u Beogradu osnovan Pokret "Slobodni gradjani Srbije", na čijem je čelu Saša Janković, predstavnici te organizacije saznali su da je u Agenciji za privredne registre (APR) registrovana još jedna organizacija sa gotovo identičnim nazivom.
U Novom Sadu formirana još jedna organizacija Slobodni građani Srbije
Foto: Medija centar Beograd
Reč je o organizaciji Slobodni gradjani Srbije iz Novog Sada, koju je neko registrovao pre 18 dana. 
 
Predsednik Pokreta "Slobodni gradjani Srbije" Saša Janković rekao je da je spreman da ostavi mogućnost da je u pitanju samo jedna slučajnost i dodao da će i taj problem biti rešen. 
 
"Ispostavilo se danas na sajtu APR da je neko, pre 18 dana, takodje registrovao udruženje sa istim imenom... Videćemo, razrešićemo... I do sada smo mnogo tehničkih problema rešili pa ćemo i ovo. Ostavićemo neka to bude slučajnost", rekao je Janković.
 
U Beogradu je u nedelju osnovan novi politički pokret "Slobodni gradjani Srbije" za čijeg predsednika je izabran bivši zaštitnik gradjana i drugoplasirani kandidat predsedničkih izbora Saša Janković. Za članove Predsedništva pokreta izabrani su aktivistkinja za ljudska prava Aida Ćorović, novinar Srdjan Škoro, reditelj Goran Marković i akademik Dušan Teodorović.
  • Begečka nana

    23.05.2017 08:57
    Ne mogu da poverujem čime se "ljudi" bave. Ovakva ideja može da padne na pamet samo nekom trećesrbijancu, radikalu ili ex radikalu. Stvarno jadno!
  • Ovo

    23.05.2017 08:57
    može
    Ovo može biti samo delo tzv "advokata" Miroja i direktorčića iz EPS-a Parovića. Opet Treća Srbija radi po nalogu svojih finansijera i zaštitnika SNS-a.
    Ako se setimo isto su uradili i VANUK-u.
  • Luka

    23.05.2017 00:33
    No comment
    Je.ala vas Srbija.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti