Ukrali sva četiri točka sa alfe na Novom naselju

Nepoznati lopovi u potpunosti su skinuli sva četiri točka sa belog "alfa romea" parkiranog na parkiralištu u Ulici Kaće Dejanović na Novom naselju.
Krađa je počinjena u toku noći. 
 
Kako je 021 i ranije pisao, krađa automobilskih točkova ili njihovih delova unosan je biznis za lopove, koji najčešće ne budu uhvaćeni u ovom delu. Razlog je, naime, mali broj prijava ovakvih krađa policiji, o čemu svedoči podatak iz PU Novi Sad da za nekoliko meseci bude svega oko pet prijava krađa točkova i/ili guma. 
 
 
Pri tome je materijalna šteta po vlasnike automobila velika. Kada se saberu cena gume i felne, kao i postavljanje, trošak bude od nekoliko stotina do dve-tri hiljade evra.
 
Novosađani bi trebalo da barem prijave slučajeve policiji, kako bi se ušlo u trag počiniocima. Javnosti je već poznato da se ukradeni delovi najčešće prodaju po nižim cenama na buvljacima, ali i putem interneta.
  • Alfa

    25.05.2017 05:29
    Romeo
    Ološ.
  • NN92

    24.05.2017 13:54
    Šerif Baja da razreši krađu!
  • Vlasnik

    23.05.2017 23:42
    Slika je sa Novog Naselja. Kace Dejanović. Kradja je prijavljena SUP-u. Ne nadaju se bilo kakvom hapšenju kažu da će pronaći počinioca. Ko zna.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.