Ponovo produženi radovi na Muzičko-baletskoj školi

Rok za završetak prve faze izgradnje Muzičko-baletske škole ponovo je probijen, čime je prvobitni rok iz marta produžen za više od tri meseca, saznaje 021.rs.
Ponovo produženi radovi na Muzičko-baletskoj školi
Foto: 021.rs

Nakon što su u martu posebnim aneksom ugovora radovi produženi za 70 dana, nedavno su produženi za dodatnih 30 dana, odnosno do 15. juna. Kako se navodi u aneksu ugovora, razlozi za dodatni rok za završetak radova su 10 neradnih dana i 20 dana potrebnih za dodatne zemljane radove. Cena radova nije promenjena, a izvođaču neće biti naplaćeni penali.

Podsetimo da radove u prvoj fazi izvode firme "M Enterijer gradnja", "Intec" i "Hidrozavod DTD" i da su oni vredni 279 miliona dinara.

Kada u junu bude završen ovaj deo, uslediće druga faza radova koji su vredni 700 miliona dinara, a izvođač za drugu fazu je izabran još u decembru, pre nego što se znalo da će biti probijanja rokova.

  • ex chapman

    25.05.2017 13:39
    @Mungos
    zašto sam sebi lupaš pluseve? zar ne znaš da je to odlika maloumnih "polu-bednika" :)
    vratiću se vrlo rado ako budeš ljubazan da mi dostaviš ime, prezime, adresu stanovanja i sliku. pa da se ti i ja lepo porazgovaramo. ako imaš mungosa :)
  • đokica

    25.05.2017 12:50
    ŠTA,NEMA PENALA!?
    Gospodo investitori,posle dva PRODUŽETKA sleduju Penali...da da
  • Samo

    25.05.2017 12:45
    da
    Samo da ispravim 021, ako pogledate tablu ispred gradilišta piše:
    Završetak radova januar 2017. godine.
    Tako da prvobitni rok nije mart, nego januar 2017. godine

    Mene interesuje jel izvođači plaćaju penale, jer je nabavka očigledno nameštena, ko bi prihvatio takav obim radova da završi u periodu jun 2016-januar 2017. godine.
    Molim Vas fotografišite tablu i tamo Vam sve piše.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti