Mensa u nedelju testira Novosađane na PMF-u

Novosađani zainteresovani da testiraju svoju inteligenciju imaće šansu da rade Mensin test inteligencije u nedelju, 28. maja na Departmanu za fiziku Prirodno-matematičkog fakulteta, Trg Dositeja Obradovića 3.
Mensa u nedelju testira Novosađane na PMF-u
Foto: 021.rs
Testiranju mogu pristupiti osobe koje nisu izlazile na Mensin test u prethodnih godinu dana i kojima je ovo jedan od ukupno tri pokušaja. 
Da biste radili test, morate biti stariji od 17 godina. 
 
Za testiranje je potrebno uplatiti naknadu u banci ili pošti i to putem uplatnice.
 
Uplatilac: ime i prezime
Svrha uplate: NS testiranje
Primalac: Mensa Srbije, Bulevar oslobođenja 22, 21000 Novi Sad
Iznos: zaposleni =1.000 dinara
          penzioneri, nezaposleni, studenti, đaci = 700 dinara
Račun primaoca: 355-1025995-50
Poziv na broj: JMBG kandidata (obavezno uneti ovaj podatak)
 
Nakon uplate neophodno je rezervisati svoje mesto na testiranju preko forme.
 
Neophodno je poneti neki lični identifikacioni dokument, a za povlašćene grupe i indeks, đačku knjižicu, isečak od penzije ili dokaz o nezaposlenosti.
 
Testiranje je besplatno za dobrovoljne davaoce krvi koji su u toku 2017. godine dali krv. Da bi im bilo omogućeno popunjavanje forme, neophodno je da pošalju mail na milica.bosnjak@mensa.rs sa svojim JMBG i potvrdom o davanju krvi. 
 
Rezultat testa je tajan i kandidatima stiže direktno na kućnu adresu. Prva grupa radiće test u 12 časova, a druga grupa u 13:30 časova.
 
Više podataka možete pronaći OVDE.
 
Kako je 021 ranije pisao, više od 150 Novosađana članovi su ove organizacije natprosečno inteligentnih ljudi, sa sedištem u Novom Sadu. 
 
Članstvo u Mensi oduvek je privilegija. Pošto ih sistem u Srbiji ne prepoznaje i agresivno ih sputava, natprosečno inteligentni ljudi prijatnu sredinu nalaze "među svojima", u jednoj neprofitnoj, apolitičkoj sredini u kojoj se vrednuju samo prave, a ne lažne diplome. Prvobitna misija Mense bila je pomoć i konsultacija vlasti kako bolje da vode zemlju, ali se ona umnogome promenila i okrenula samoj sebi.
 
Zbog čega je to tako čitajte u našem tekstu OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti