Ponavlja se "Humani ponedeljak" za Nemanju Ignjatića iz Budisave

"Humani ponedeljak" za Nemanju Ignjatića iz Budisave biće ponovljen 29. maja na Štrandu.
Ponavlja se "Humani ponedeljak" za Nemanju Ignjatića iz Budisave
Foto: 021

Prošlog ponedeljka počelo je sakupljanje novca za nabavku lekova za 23-ogodišnjeg Nemanju Ignjatića iz Budisave, koji već sedam godina ima teško obolenje bubrega – sistemski lupus. S obzirom na loše vreme koje je uzrokovalo slabiju posetu Štrandu, sakupljeno je 21.990 dinara, tako da su u "Zelenilu" odlučili da ponove akciju za Nemanju.

Dakle, kapije Štranda tog dana biće otvorene za sve posetioce, a ulaznicu će predstavljati dobrovoljni prilog.

"Gradsko zelenilo" četvrtu godinu uzastopno organizuje akciju "Humani ponedeljak" namenjenu pomoći obolelima od retkih i teških bolesti. U protekle tri sezone sakupljeno je više od 5,5 miliona dinara, čime je omogućeno lečenje 31 osobe – 29 dece i dvoje odraslih.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti