FOTO: Originalna mađarska receptura za sve Novosađane

Novosađani već pune dve godine uživaju u izvornim mađarskim delikatesima, proverenog kvaliteta i tradicije u "Hungarikum centru".
FOTO: Originalna mađarska receptura za sve Novosađane
Foto: 021.rs
Naime, eminentna kompanija za distribuciju i uvoz kvalitetne mađarske hrane "Tisacoop" D.O.O." je te 2015. godine odlučila da Novi Sad dobije šansu da upozna daleko popularne proizvode, poput "Pick" zimske salame, trapist i karavan sira, vajkrema, ali i čokolada, marmelada, tokajskih vina i Žolnai porcelana - po veoma povoljnim cenama. Dobar glas daleko se čuo i stoga su u "Hungarikum centru" dvogodišnjicu dočekali zadovoljno i spremno da asortiman i originalnu mađarsku recepturu dodatno prošire.
 
Specifičan ukus mađarske kuhinje razlog je stalne posete zadovoljnih mušterija objektu u Uroša Predića 16, ali i razlog stalnog interesovanja novih posetilaca. Kao što je već dobro poznato, "Hungarikum centar" plasira više od 900 visokokvalitetnih proizvoda - od salame, šunke, kulena i sira, preko domaćih rezanaca i začina, marmelade i čokolade, pa do svih vrsta vina i fino dekorisanih poklon-paketa.
 
 
Pod sloganom "Delikatesno iz Mađarske", "Hungarikum centar" sa zadovoljstvom svakog dana od 8 do 20 časova, a nedeljom od 8 do 14 časova, Novosađanima nudi bogat izbor namirnica mađarskog porekla i recepture. Od prvog dana, tim "Hungarikum centra" spremno dočekuje svakog zainteresovanog kupca i njegove sugestije i utiske, koje pokušava da implementira u novu, bogatiju i ukusniju ponudu. Tako je nastao i širok asortiman bezglutenskih proizvoda, na zadovoljstvo mnogih koji danas ne mogu da pronađu adekvatnu ponudu za svoj način ishrane.
 
"Hungarikum centar" uskoro će otvoriti novi objekat u Novom Sadu, o čemu će Novosađani biti blagovremeno obavešteni. Do tada, uverite se u kvalitet koji neguju "Hungarikum centar" i porodica Žolnai u blizini Master centra, Ulica Uroša Predića 16, pored Osnovne škole "Petefi Šandor". 
 
Za više informacija posetite zvaničan sajt OVDE, kao i Fejsbuk stranicu "Hungarikum centra".
  • Radivoje Rokvić

    30.05.2017 12:28
    ...
    I kvalitetniji i jeftiniji.... Da li je potrebno više?
  • AVAV

    29.05.2017 13:36
    @Razlog
    " ..Zato i nema redova i navale. .."

    Osiromasen narod nema para . Kad se podignu plate bice opet redova.
  • Dejan

    29.05.2017 12:38
    Supruga i ja kupujemo tamo od otvaranja, verujte i kvalitet i cena je za svaku pohvalu! Samo da tako ostane

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti