Radovi kod Kaćke petlje gotovi do kraja nedelje

Sanacija silaznog dela Kaćke petlje iz pravca Novog Sada ka Zrenjaninu biće završena do kraja ove nedelje, kažu u "Putevima Srbije".
Radovi kod Kaćke petlje gotovi do kraja nedelje
Foto: Pixabay
Predviđeni rok, 1. jun je probijen, a radovi se sada privode kraju, piše Dnevnik. Pet godina otkako su radovi zapravo počeli, Kać više neće biti preopterećen saobraćajem koji je preusmeren na to mesto kao obilaznicu.
 
"Uveče kada nema policije i kamioni i autobusi idu ovom ulicom, iako na ćošku stoji znak da vozila teža od pet tona moraju da idu Novosadskom ulicom. Kad oni prođu, sve se trese, kuća je počela da puca, a nemaš kome da se žališ. Vidite, ovde pored je vrtić i deca tokom dana tu spavaju. Ogromna je buka i nebezbedno je, a vozači nemaju nimalo obzira prema majkama koje dovode decu u školu. Da bar imamo neki trotoar, manje bi nam smetalo. Žalili smo se mesnoj zajednici, ali oni kažu da ne mogu ništa da urade", ispričao je za taj list Dragiša Repac iz Ulice Vuka Karadžića.
 
Branislav Todorović navodi da su potpisivali peticiju da se postavi i ležeći policajac, ali je ona odbijena uz izgovor da to ne bi bilo po propisima.
 
Ulice u Kaću su dodatno ruinirane usled većeg opterećenja. Kako su još ranije rekli iz "Puteva Srbije", oni će preuzeti njihovu sanaciju, ali kada je to planirano još uvek se ne zna.
  • JANKO

    08.06.2017 23:10
    KAĆKA PETLJA
    Rekonstrukciju nadvožnjaka kod Kaća treba upisati u Ginisovu knjigu rekorda u negativnom smislu. Počelo je pre pet godina pa je napravljena pauza.Nastavilo se pre deset meseci. Trasa od nekih 150 metara još uvek nije završena . Da li je moguće da su Putevi Srbije kao izvođači radova na tako vitalnoj saobraćajnici angažovali najčešće dva, tri ponekad četri pet radnika , a neretko se nije video nijedan . Sav saobraćaj prema Novom Sadu iz pravca Kikinde, Zrenjanina Vršca i ostalih delova Banata je preusmeren kroz Kać kroz ulicu Vuka Karadžića. Kolovoz širine pet metara bez trotoara je potpuno uništen. Obećano je da će po završetku rekonstrukcije kolovoz biti presvučen novim asvaltom. Nažalost i na čuđenje stanovnika ove ulice JKP Put je zakrpilo nekoliko većih rupa .Pored velike buke, opasnosti i nebezbednosti koje su trpeli građanma je sada ostala i ruina od puta.Sramota i za gradsku i pokrajinsku i republičku vlast.
  • Rasha

    08.06.2017 13:09
    Jedno pitanje za ljude iz Kaća, na obilaznici sam video da se pravi deponija u neposrednoj blizini prelepog bazena i porodicnih kuca/imanja, ZASTO ???
  • ĐURA

    08.06.2017 12:47
    za DRUŠTVO u ČOŠAK
    Laži,laži Vere...
    U obradi Zorane Mihajlović u studiu "Kačka petlja"

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti