Postavljena prva klupa za dojenje na Štrandu

Prva klupa za dojenje na Štrandu postavljena je u blizini ogranka Gradske biblioteke na plaži.
Cilj postavljanja klupe je podrška dojenju kao najboljem i najzdravijem načinu ishrane beba, kao i podizanje svesti o dojenju na javnom mestu.
 
Ovo je peta klupa za dojenje u Srbiji koja se postavlja u okviru projekta "MAMino mesto za dojenje", koji sprovode kompanija "Keprom" i Škola roditeljstva Nade Lazić.
  • Sofija

    19.07.2017 09:06
    @Zrcalo
    Vi ste očigledno odrasli na veštačkom mleku kad imate tako sundjerast mozak.
    Sram vas bilo!
  • Zrcalo

    18.07.2017 10:03
    Molim da se ubuduce objavljuju slike koriscenja ove klupe. Predlazem da posle biramo najdojilju ili mis mleka, ili tako nesto.
  • lala

    18.07.2017 10:00
    Ja ovo podrzavam. Ako porodica provede ceo dan na Strandu, u prirodi, dete mora da jede i tacka. Niti jedna majka ne vitla dojkom, da prostite, na izvol'te pa da vam je to svima neprijatno. S' druge strane, kada se pojavi neka dama u tanga kupacem u kaficu onda to nikog ne vredja i nikome nije neprijatno? Mozda i jeste ali ne vidim da bilo ko o tome prica

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.