Naprednjacima sva mesta u mesnim zajednicama u Novom Sadu, opozicija bojkotovala izbore

Srpska napredna stranka osvojila je svih 277 mesta u savetima i 75 mesta u nadzornim odborima u 25 mesnih zajednica u Novom Sadu i u prigradskim naseljima, u kojima su juče održani izbori za organe MZ.
SNS je dominirao u mesnim zajednicama: "Pejićevi salaši - Nemanovci", "Kovilj", "Kać", "Klisa", "Vidovdansko naselje", "Slana bara", "Futog", "Veternik", "Adice", "Bratstvo Telep", "Južni Telep", "Gavrilo Princip", "Bistrica", "Omladinski pokret", "Sajlovo", "Kisač", "Nikola Tesla - Telep", "Dunav", "7. juli", "Ledinci", "Petrovaradin", "Sremska Kamenica", "Boško Buha", "Liman III" i "Ostrvo".
 
"Ovakav izborni rezultat je još jedna potvrda poverenja građana u aktuelnu gradsku vlast i veliki podstreh za budućnost. Srpska napredna stranka se zahvaljuje građanima na poverenju koje nam je ukazano i obećava se da će i u godinama pred nama raditi isključivo u interesu Novog Sada i Novosađana. Na to nas, pre svega, obavezuje poverenje građana, koje nam na svim nivoima ukazuju već pet godina zaredom", navode u stranci.
 
Podsetimo da je opozicija u Novom Sadu ranije za 021 najavila da će bojkotovati ove izbore zbog nameštenosti, te nije ni učestvovala.
 
Inače, u predstojeću nedelju održavaju se izbori u još 13 mesnih zajednica:  "Šangaj", "Sava Kovačević", "Narodni heroji", "Radnički", "Jugovićevo", "Detelinara", "Žitni trg", "Prva vojvođanska brigada", "Stari grad", "Sonja Marinković", "Vera Pavlović", "Liman" i "Ivo Andrić".
  • Komentator

    23.07.2017 14:52
    A gde je pečat?
    Gde su plakati kao informacija o izborima? Skupština grada Novog Sada je dužna da ih štampa, na svaki ulaz se moraju postaviti. Uvek bilo. Zašto duplo više neophodnih glasova za kandidaturu? Zašto formiranje liste kandidata po vremenu predaje kandidature? Decenijama bilo po azbučnom redu... Sram vas bilo!
  • Bata

    23.07.2017 12:30
    Odgovor
    stasa, Marko nije preletac, posto nije u sns, to je odlika Samo Napravi Sendvic, a ovo je sve odigrano njihovom sendvic maniru, gradjani Komune ce uvek biti ljudi, ali ne sa "ovima". Dole tiranija ziveo Novi Sad sa svojim gradjanima.


    stasa 18.07.2017 • 14:21
    Ja sam sokirana. U MZ "Omladinski pokret",ovaj polusvet nikad nije imao prodju....mi smo glasali za LJUDE...a ne za stranku, mada je bivsi bio clan DS-a....ista sad? Ladno prepustili MZ ,i to onu koja nikad ali nikad nije bila naprednjacka ili radikalska.Ja ne znam zasto se bivsi predsednik MZ nije kandidovao kao pojedinac...potukao bi ih sve do nogu...ili je i on u medjuvremenu negde preleteo? Marko, gde si? Boze kako ste jadni....mi smo vam svi verovali.

  • Владавином СНС...

    20.07.2017 17:00
    ... МЗ су обесмишљене...
    ... јер они, СНС у градској власти, ће своје МЗ помоћи, док о "жутим", тј. градској зони их није нимало брига.
    То је очигледно, јер су градску власт изабрала ванградска и периферијска насеља (зато и имамо мото-трке где се цео град блокира, све зелене површине по граду бетонирају и претварају у паркинге да би "њихови" имали где да паркирају кад долазе у град)...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti