Izbori u još 13 novosadskih mesnih zajednica ove nedelje

Izbori za organe u 13 mesnih zajednica u Novom Sadu održaće se u nedelju, 23. jula.
Izbori u još 13 novosadskih mesnih zajednica ove nedelje
Foto: 021.rs
Članovi saveta i nadzornih odbora biraće se u mesnim zajednicama: "Šangaj", "Sava Kovačević", "Narodni heroji", "Radnički", "Jugovićevo", "Detelinara", "Žitni trg", "Prva vojvođanska brigada", "Stari grad", "Sonja Marinković", "Vera Pavlović", "Liman" i "Ivo Andrić".
 
Birališta se otvaraju u sedam, a zatvaraju u 20 časova. Građani treba da ponesu jedan lični dokument.
 
Podsetimo, Srpska napredna stranka osvojila je svih 277 mesta u savetima i 75 mesta u nadzornim odborima u 25 mesnih zajednica u Novom Sadu i u prigradskim naseljima, na izborima koji su prošle nedelje održani u ovim mesnim zajednicama.
 
"Ovakav izborni rezultat je još jedna potvrda poverenja građana u aktuelnu gradsku vlast i veliki podstreh za budućnost. Srpska napredna stranka se zahvaljuje građanima na poverenju koje nam je ukazano i obećava se da će i u godinama pred nama raditi isključivo u interesu Novog Sada i Novosađana. Na to nas, pre svega, obavezuje poverenje građana, koje nam na svim nivoima ukazuju već pet godina zaredom", naveli su naprednjaci nakon izbora.
 
Opozicija je izbore bojkotovala, a očekuje se da će bojkotovati i predstojeće. Više o ovoj temi čitajte OVDE.
  • Badza

    20.07.2017 22:11
    Liman 2
    Mesna zajednica nije vise u sluzbi gradjana, mz u sluzbi sns-a,ponasaju se kao da je to njihova prcija. A i smesni su, sami sebe biraju ,sami sebi broje glasove, nisu se cak ni gradjani kandidovali jer su prvo sebi podelili liste za prikupljanje potpisa za kandidaturu, a gradjanima su ye liste dali sutradan. To govori o njihovom postenju i koliko se boje cestitih gradjana. Stvarno su prljavi, igraju prljavo,pa jos otvorili na dan izbora jos jedno biracko mesto u klubu penzionera,a po statutu MZ ima jedno biracko mesto.Ocekivali izlasnost 40%,kad ono 10%,izbore su bojkotovali i cestiti gradjani a ne samo opozicija
  • Gerga

    20.07.2017 15:35
    Pitajte, dosta saopštenja
    Najlakše je sedeti u klimatizovanim kancelarijama i primati saopštenja!!! Pitajte kolika je bila IZLAZNOST na lokalnim izborima, ili ako je ne daju, nemojte ni prenosti saopštenja!
  • dobrotvorka

    20.07.2017 14:51
    TUTUMRAK
    SNS-SRPSKA-NAZADNA-STRANKA

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti