Novosadski tim iza prve online konferencije u Srbiji i regionu

Prva online konferencija u Srbiji i regionu, po nazivom "LeadCon", održaće se 21. septembra, a ono po čemu je posebna je to da će učesnici moći da je gledaju gde god da se nalaze.
Za prvu ovakvu konferenciju, koju organizuje kreativni studio "Default Design" iz Novog Sada, pratioci ne moraju biti ni formalno obučeni, niti fizički prisutni, jer je mogu pratiti od kuće, iz kancelarije, sa plaže... Za ovakav tip konferencije je potreban samo internet i računar.
 
Učesnici će imati priliku da saznaju kako da prodaju proizvod ili uslugu online, koji su trendovi u konverziji i automatizaciji koja dovodi do naprednijeg poslovanja. Takođe, svi zainteresovani će prisustvovati edukacijama od predavača iz SAD-a iz kompanija koje su svetski lideri iz oblasti konverzije i marketing automatizacije, kao i od istaknutih marketara i preduzetnika iz našeg regiona koji su u praksi pokazali kako se ovi principi primenjuju na konkretne poslove.
 
Predavači:
 
Bob Jankins - Manager of Marketing Education LeadPages®
Ivica Penić - Facebook For Business GrowUP Academy. Od 2010-te radi kao poslovni savetnik, startup mentor i motivacioni govornik u SEE regiji.
Anđelka Ducić - Osnivač i CEO Symbiotica. Radila na IT projektima od Teksasa do Južne Koreje, od auto industrije do ugostiteljstva.
Ognjen Vuković - Digital sales specialist Sales Funnel Constructor
Anna G. Jacobsen - Education Director Drip
Dimitrije Ostojić - Osnivač i CEO Default design
Vladimir Miletić - konomista, poslovni mentor, bloger, osnivač "Ekonomije uspeha" i bloga "Dnevnik jednog direktora". Pomaže preduzetnicima i onima koji žele to da postanu da naprave plan za sopstveni biznis.
I predavač - gost iznenađenja
 
Detaljnije informacije o LeadCon konferenciji možete pronaći OVDE. Ukoliko želite da naučite kako vam email marketing i Facebook mogu doneti veću prodaju, a da smanjite troškove promocije, pridružite se "LeadCon-u" To možete učiniti prijavom preko sajta: www.leadcon.net.
 
Organizator online konferencije je "Default design" , kreativni studio za online marketing, veb i grafički dizajn. Osnivač Default design-a Dimitrije Ostojić je u internet biznisu već 10 godina, a kroz besplatne edukativne vebinare iz oblasti online marketinga je uspeo da podigne svest o novim načinima poslovanja i privrednicima Srbije i regiona pomogao da se uključe u tržišnu utakmicu sa najbolje startne pozicije.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti