VIDEO: Novosadski frizer napravio portret Kim Džong-una u kosi

U odeljku "čudne vesti", američki "Hafington post" objavio je vest o frizeru Mariju Hvali iz Novog Sada, poznatom po portretima koje pravi u kosi svojih mušterija, tačnije o njegovom poslednjem poduhvatu - portretu severnokorejskog lidera Kim Džong-una.

"Hafington post" piše da je Hvala dobio inspiraciju u snu, u kome su ga u njegovoj dnevnoj sobi posetili Kim sa svojim osobljem.

"Kada sam se probudio odlučio sam da uradim to", rekao je Hvala za sajt "Storiful", dodavši da je prezadovoljan konačnim rezultatom.

Izrada portreta u kosi trajala je oko pet sati, dok je u pozadini sve vreme bila puštana severnokorejska muzika.

Hvala je stekao svojevrsnu slavu izradivši portrete u kosi slavnih ličnosti kao što su Radiša Trajković, poznatiji kao Đani, Novak Đoković, itd.

  • MonteDushano

    11.09.2017 13:28
    Vi, Novosađani, niste ni novi Novosađani..
  • Limanac

    06.09.2017 11:40
    Kao prvo ovom frizeru svaka casta!
    Ovo sto je on uradio se zove UMETNOST.
    Takodje poenta cele price nije da bi se istaklo kako je Novi Sad ovakav i onakav, da li je pun dodjosa ili nije, da li je ovo ili ono i gluposti koje komentarisete.
    Poenta je da se pohvali nas sugradjanin frizer koji je ovo uradio i da se naglasi kako je za njega zbog ovoga sto je uradio cuo ceo svet i isto objavio u stranoj stampi.
    Toliko sto se tice svih vas koji komentarisete sve sem onoga sto treba a to je da se pohvali rad i delo ovog mladog novosadskog frizera-umetnika.
    Druga je stvar momak koji je to trazio da mu se uradi, o njemu ne bi komentarisao jer on i nije tema ovog clanka, a frizer je samo tu da uradi ono sto mu musterija trazi.
    Na kraju bi administrator i 021 koje hvalite trebalo da ne objavljuju uopste komentare koji nemaju veze sa tekstom i sa frizerom zbog koga je i pisan tekst, i ne samo sto se tice ovog clanka nego i svih ostalih.
    Komentari svih tekstova se svedu na mrznju, dodjose i kako je svima bilo bolje dok oni nisu dosli, o Vucicu i politicarima...ma dajte vise bre ljudi...
  • Tata Ikun

    05.09.2017 22:12
    @prolaznik

    To se zove konverzacija, ne replika. Gospodin rzm je nešto mene pitao, ja sam se potrudio da mu odgovorim. Mislim da je to kulturno i da ga nisam "zaskočio".
    Vama odgovaram jer ste izneli neistinu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti