U subotu obeležavanje Dana pešačenja u Novom Sadu

Novosadska planinarska društva pozivaju građane da im se priključe u subotu, 16. septembra u obeležavanju Dana pešačenja.
U subotu obeležavanje Dana pešačenja u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Akciju pešačenja će organizovati društva Železničar, Zanatlija, Fruška gora, Poštar i Naftaš.
 
Start za sve učesnike u 9 sati sa Trga slobode. Pešači se od starta, Zmaj Jovinom ulicom, Dunavskom, preko Dunava i Petrovaradinske tvrđave do Kameničkog parka. Posle razgledanja Dečijeg Sela i dvorca Grofova Karačonji moguć je povratak u Novi Sad preko Mosta slobode.  
 
Ova staza je dužine preko pet kilometara i u šetnji će se provesti od dva do tri sata. Od Kameničkog parka može se produžiti još pet kilometara stazom do Popovice ili stazom do Glavice. Ova šetnja trajaće između 1,5 i dva sata. Povratak je moguć autobusom sa Paragova.
 
Planinari obezbeđuju stručne i iskusne vodiče.
 
Iz udruženja savetuju sve zainteresovane učesnike da se obuku lako, slojevito, preporučuju cipele sa rebrastim đonom ili patike. Hrana koju treba poneti – sendviči i voda.
 
Više informacija o akciji OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti